B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mai auzit o faza d-asta...a sters cumva dimensiunile inscriptionate pe anvelopa
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ceea ce intra la penal din cate stiu eu
      Cumpar volan de Duster

Comment

• imi pare rau sa aud astfel de vesti. sa inteleg ca gaborii au renuntat sa se mai ia de tobe si s`au pus pe facut lectura suplimentara pe gume? sper sa rezolvi cu bine la RAR si chiar mi`ar parea rau sa renunti la dungi
        sigpic

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
          cu okazia asta poate pot sa`mi trec si gumele astea 195#50#15 in talon .
          Nu prea poti fara reomologare, am vorbit eu cu ITP-man-ul meu, s-a uitat in computerul de la RAR (un fel de Biblie cu toate masinile de pe glob), iar la Logan in afara de rotile pe 15 de la noi si cele de 14 de la export, nu exista nici o alta dimensiune de guma sau janta.
          Mi-a spus ca nu se poate decat cu omologare individuala a masinii...
          Bafta la RAR, in principiu daca esti de dimineata, o sa pierzi mai multa vreme pe la ghisee decat cu verificarea propriu-zisa...
          Last edited by detail; 24 September 2010, 18:38.

Comment

• sa`i arda focul atunci , ca alceva nu`mi explic.
            dungile chiar maine le dau jos , raman doar cele laterale pana la primavara , protejeaza pana atunci.

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
              Am mai auzit o faza d-asta...a sters cumva dimensiunile inscriptionate pe anvelopa
              Cine oare a sters acum 3-4 ani inscrisurile cu dimensiunile cauciucurilor ? La momentul respectiv v-am invatat si cum sa o faceti,cu un polizor mai micut si o piatra cat mai fina,apoi lustruit cu pasla.Atentie sa nu insistati sa stricati talonul.La Logan stiu toti ce dimensiuni trebuie,chiar daca nu apar pe noile C.I.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Dane ma crezi ca ma bate gandul sa fac asta , dar acuma nu are rost , ca la primavara imi iau gume noi , poate la alea da

Comment

• ce cocalarisme fratele meu . Oricum daca voia sa ti`l ia ,ti-l lua pentru toba si tot dracu ala e .
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• fofule imi pare rau pentru tine...pe mina mau oprit aia de la rar si sa vezi tarcoale ce ia dat mia bagato la gaze si cica am catalizatorul defect da io nu am deloc..asta e cu garcea, noroc cu un telefon sa rezolvat ,dar am dat colantul jos de pe plafon ca nu mai tine tre sa fie cat mai simpla ca atrage privirile te ia imediat cum te vede asta e legea la noi e de *****...imi pare rau de dungi chiar ai statea bine.dar e singura varianta sa nu mai sari in ochii lor.bafta si ai grija de tine.
                    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• nu neaparat , mai am un motiv pentru care le dau jos , unu a fost ca sunt atractie pentru gabori si al 2-lea am zis ca nu il divulg.

Comment

• hmmm...vrei sa o vopsesti?

Comment

• parca te vad ca o faci clean
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                            nu neaparat , mai am un motiv pentru care le dau jos , unu a fost ca sunt atractie pentru gabori si al 2-lea am zis ca nu il divulg.
                            si zici ca dungile de cupa atrag gaborii... nu toba care se aude de la 1 km..)
                            sigpic

Comment

• am silencer , si chiar il folosesc.
                              au ramas doar dungile pe laterale , vor ramane pe timp de iarna si dupa vedem.

Comment

• cata ai rezolvat cu antigelul ala?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google