B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ehee, s-a mai schimbat situatia Cataline acum, arata mai bine ca inainte, clar.

Sa nu ii faci clean la portbagaj!
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
      cum sa sune , a stock .
      da e plin , e din fabrica asa
      frumos stii sa raspunzi!in fine.
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pai cum vrei sa raspunda la asa ceva? daca toba e stock, doar nu o sa sune a sport
        sigpicMy ride

Comment

• Cata ai o masina suuuper...bv....Bafta in continuare!!!
          AG 64 P U F

Comment

• Ehe in fine a revenit Foafa . Frumos domnule frumos n-am ce zice
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• parca incepe sa semene a ce stiam eu ca e foafa
              bafta Cata la tot ce ti`ai propus sa faci, abia astept modificarile ......chiar trebuie sa astept pana la anu?
              sigpic

Comment

• Ce haioasa e Foafo cu "tzusca" aia de toba)))

In curand o sa renunt si eu la baraitoarea aia.Nu stiu de ce am impresia ca ala e prim motivul tragerii pe dreapta .

Hai sa fi iubit drace
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• in mare da , asa e propus , la anul.
                  FLorine ce vroiai sa raspund ?
                  am pus toba stock , se aude a stock ...
                  vrei sa te mint ca se aude super sport ? nu cred ca vrei asta.
                  mersi mersi baieti , s ne auzim cu bine.

Comment

• de cate ori am fost tras pe dreapta de cate un echipaj , o singura data am fost tras pentru toba .In rest doar motive de astea cretine ,lipsa numar fata , lipsa numar spate , bara fata rosie rosie , lipsa bara spate ,folie pe geamuri...
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• nu am apucat sa iti vad masina live, dar in poze arata deosebit de bine...sa o stapanesti sanatos si de acum incolo fara nici un incident..
                      Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• da mai MeCeDee , parca arata altfel , mersi.
                        Cristi , crezi ca te opresc pentru anumite lucruri ? eu nu cred , te opresc pentru orice numai sa te traga pe dreapta.

Comment

• pai eu ii intreb de fiecare data motivul )
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• arata ..... prea bine ... sa ai grija de ea .... si apropo de politie aseara din berceni (luica) pana in jilava 5 mcv-uri si 2 masini de politie normale ... o mica razie chipurile
                            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• e chiar frumoasa acum, parca e mai completa, si nu fac referire la cum arata acum 2 saptamani, ci la cum arata acum cateva luni cand ne-am vazut la tulcea ;)
                              sigpic

Comment

• eu is 100% convins ca li s-au promis salariile vechi daca fac treaba .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google