B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tot ce e posibil , oricum la noi tot ce zboara se mananca.
    da pigoo , sa mai schimbat aspectul putin.

Comment

• arata misto rau asa

Comment

• frumoasa coafura asta noua! ai facut-o exact cum ai zis sa nu mai fie stridenta, dar tot frumoasa.

bafta !!!
        Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Aspectul s-a schimbat putin mai mult... si nu in bine,in foaaarte bineeee!!
          Dungile laterale trebuie neaparat lasate acolo.Au un farmec aparte.
          E o alta masina acum.
          Tot ce mai trebuie sa faci e sa intrii in clubul celora cu toba sport care defapt e tips

Comment

• arata mai bine acum cu jantele si farurile ... cand era cu table si farurile stok era urata rau ...

Imi pare rau ca nu ai putut sa-ti rezolvi problema ...imi pare rau ca nu te-am putut ajuta

Comment

• Arata bine,clar.
              Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

• da , mersi baieti
                am o alta problema acuma , aveam un bec xenon ars , bun , am cumparat 2 becuri sa fiu in rand cu lumea , le`am montat , testat , era ok.
                aseara cand sa aprind farurile , surpiza , becu` dupa dreapta chior....ma uit pe acolo la fire la bec , nimic grav...tind sa cred ca balastrul e mort , cand scot mufa masinii care intra in mufa farului , se aude un tiuit deranjant si primeste becul 2-3 palpaieli de lumina si se stinge.
                preciez ca kitul xenon este un jaf ordinar, zgarcindu`ma la cateva 10 de lei si fara garanatie si fara nimic. il am din primavara.
                se poate pune alt balast chiar daca nu e pentru H1 ?

Comment

• Fof,poti sa pui ce balast vrei tu...sunt cam la fel toate...
                  sigpic

Comment

• inlocuieste cu balastul celalalt .Ca sa fii sigur :P
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• problema era cum ma asteptam , de la balastru , care e mort si a luat cu el si siguranta pt farul drept. noroc cu cosmin care a avut idee ca altfel scoteam toate firele .
                      am inlocuit cu al balast(multumim cosmin) si functioneste acum
                      sa ma tina pana in primavara cand o sa fac restructurari.

Comment

• Sa stapanesti sanatos masina si fara accidente pe viitor, acum am vazut cum arata si e crimaaaaaaaaa ... super tare a iesit, lasa chestia aia pe mijloc la bara fata ca arata binee rauuu oricum!!

Daca tot ai incheiat pe anul asta cu modificarile, sa vedem la anul ce ai de gand
                        sigpic

Comment

• a revenit la normal. parca lipsea din peisaj un Logan Cup rosu la Polivalenta...

Comment

• Cata..sincer..imi place mai mult cum arata acum..asa mai simpla

Bafta
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• de ce nu iti pui folie pe geamuri ? ar arata mai frumos
                              STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• Frumoasa masina, imi plac scaunele in special. Bafta in continuare la tunarit.
                                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google