B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi , folie pe viitor , anul acesta sa incheiat pentru masina.

Comment

• la cum ai lasat tu masina de mult oare incap niste jante toora pe 18' cu cauciucuri cu talonul cel mai mic?? intreb ca daca or fi toate bune am asta in plan !

Comment

• nu cred , sigur atinge la bracare maxima.

Comment

• 17 " nu va mai place..... )
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• visul meu de cand am luat masina e sa am jante pe 18` . din pacate mai am un hobby care e destul de scump... si pana acum nu am apucat . sper sa se concretizeze ceva . dar hai sa nu ii mai stricam topicul omului . Sorry cata

Comment

• fofule arat bn rau abia astept so vad live sanatate multa
              vopsitorie preturi bune

Comment

• cat ai taiat din arcuri ? si ce arcuri sunt ?
                ai taiat si din alea de pe fata ?
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• e la fel cum o stiai , se vorbea daca incap jante pe 18 in configuratia actuala.
                  Attached Files

Comment

• la cat mai multi km fara probleme ! ;)
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Am bantuit azi pe la polivalenta si am vazut "fofu",parcat pe terenul de tenis,separat asa de grup.Foarte frumoasa, e prima oara cand o vad live,dealtfel prima data cand vin la intalnirile cu loganistii.Pacat ca am fost doar in trecere, si nu cu loganu ...cu cursiera!!
                      Sper sa vin si eu la intalniri, si sa beneficiez si eu de stiker l.c.
                      Tinc fest !!

Comment

• da , mersi
                        ieri am facut rost de 4 gume de iarna , da sunt sabotate , au pioneze
                        mai am o problema , garda la sol , e urat asa , la ce prognoza meteo cica se anunta.
                        ma gandeam sa fac rost de autocolant (orice culoare sau transparent) sa pun pe spoilere , de jos pana sub numar. ca si sigur o sa fiu iarasi plug .
                        vreo informatie ceva despre amortizoare stock sau autocolant ?
                        ma bate gandu` s`o fac stock la suspensii , dar arcu` stock nu functioneste pe amortizoru` meu.
                        Last edited by CataFOF; 27 October 2010, 12:00.

Comment

• Pai si autocolantu o sa te ajute asa mult? Cel mai bine ar fi sa o faci stock...

Comment

• Lasa Fofu-le ii pui un plug in fata te angajezi la APD si deszapezesti, mai castigi si tu un ban cinstit....glumesc, sper sa nu te superi, daca vrei sa faci o treaba pune-i o bara mai ciunga ii dai un spray la culoare si treci iarna, iti vand eu un pont unde iei o bara cu 60 de ron.

Comment

• faza tare ca am o bara dar trebuie sa`i pun plasa , ca nu mai are grila de sus , culmea , tot rosie la culoare.
                              autocolantul ajuta extrem de mult.....la mine.

Comment

• iti trebuie neaparat dintr-o bucata autocolantul ?
                                Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google