mersi , folie pe viitor , anul acesta sa incheiat pentru masina.
B-15-fof
Collapse
X
-
cat ai taiat din arcuri ? si ce arcuri sunt ?
ai taiat si din alea de pe fata ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
e la fel cum o stiai , se vorbea daca incap jante pe 18 in configuratia actuala.Attached Files
Comment
-
Am bantuit azi pe la polivalenta si am vazut "fofu",parcat pe terenul de tenis,separat asa de grup.Foarte frumoasa, e prima oara cand o vad live,dealtfel prima data cand vin la intalnirile cu loganistii.Pacat ca am fost doar in trecere, si nu cu loganu ...cu cursiera!!
Sper sa vin si eu la intalniri, si sa beneficiez si eu de stiker l.c.Tinc fest !!
Comment
-
da , mersi
ieri am facut rost de 4 gume de iarna , da sunt sabotate , au pioneze
mai am o problema , garda la sol , e urat asa , la ce prognoza meteo cica se anunta.
ma gandeam sa fac rost de autocolant (orice culoare sau transparent) sa pun pe spoilere , de jos pana sub numar. ca si sigur o sa fiu iarasi plug .
vreo informatie ceva despre amortizoare stock sau autocolant ?
ma bate gandu` s`o fac stock la suspensii , dar arcu` stock nu functioneste pe amortizoru` meu.Last edited by CataFOF; 27 October 2010, 12:00.
Comment
Comment