B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• interesanta toba asa..dar singurul lucru ce o dezavantajeaza este ca i inalta masina...asta pana cade inapoi la pamant,numai bine cata.
    sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• alte poze curata , am curatat umpic toba cu WD40 , dar nu ma multumit , am inteles ca esti un spray pt rugina , ruginol sau ceva de genu , stie careva ?
      si pozele de la antifonare , acuma mi`am adus aminte de ele.
      am facut si buba la capota , dar sper sa o rezolv cand fac clean.
      era un gard lasat de partea sus , si nu am vazut.
      Attached Files

Comment

• Frumos Cata. Bravo

Comment

• Foarte frumos si ceva unicat.Numai la vara cand o cobori very LOW nu vei avea probleme cu ea?

Comment

• Dupa cate vad, tzeava a coborat pana la nivelul puntii spate. Deci.....e loc berechet nasol de incident..dar pun pariu ca vei rezolva problema usor si repede .
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu ziceam ca la cat de bune sunt drumurile noastre niciodata nu se stie...dar sa gandim pozitiv ca nu se va intampla

Comment

• ma doare la trup de toba , o ating , asta e , alta...si asa vreau alceva.
                dar daca o cutie de 0.33 scapa aproape milimetric sa nu atinga scutul , sigur va trece si toba.
                multumesc domnilor

Comment

• Cata arata super finala in pozitia asta....cand o sa fie coborata o sa dea belea...

Comment

• ai suspensie reglabila de ai ridicat-o ?

Comment

• e reglabila manual..s dau jos rotile, arcurile se pun altele mai lungi si gata..winter edition
                      sigpic

Comment

• ieri sa montat un actuator pentru deschidere portbagaj si sa inlatura cateva chestii inutile de pe capota portbagaj.
                        cumparat si un termostat original , zilele aste v`a fi montat.
                        se mai umbla si umpic la amortizoare , nu numai la arcuri.
                        anonimboy , vedem la primavara cum arata.
                        Attached Files

Comment

• ce ai dat jos urmeaza sa vopsesti, nu? sigla de ce nu ai dat.o jos?
                          sigpic

Comment

• Pentru ca nu-i place sa arate a dulat??sau noptiera....nu?
                            sigpic

Comment

• multumesc Golane ))..dulap ?....miroase a clean?
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Dati 2 palme,si ia vezi seamana al tau cu cei mai sus???
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google