nu o sa vedeti asa ceva pe masina lui
B-15-fof
Collapse
X
-
deluxe hai sa numai fim chiar cei mai destepti de pe pamant...te rog .. abtine-te si tu ...
Ma refeream la forma grilei .. seamana o idee cu cea din poza de mai josAttached Files
Comment
-
haideti ma fratilor, e doar un vt, mai bine sterge un moderator pozele si gata
ca nu pune, ca nu seamana ca nu stiu ce. el a zis ca se gandeste la bara ce sa faca , i-am dat o idee" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
daca nu vedeam pozele de aici, pe bune daca te recunosteam prin trafic...
ce face un talon luat ... banuiesc ca jantele nu vor mai fi aceleasi nu?
bafta, te salut cu respect!Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostFaina treaba, dar parerea mea e ca ar fi trebuit sa scapi si de cele 2 sigurante ale capotei!Acum, in noua formula nu imi mai par ok pentru masina!
Bafta domnu si "la mai mare" !
Originally posted by DeLuXe View Postbravo fofu, incet si cu rabdare, dar bine ... ca de obicei
multe succese
acum asteptam sa vina tiesto_music sa zica sa dai jos ceva ca nu-i placeOriginally posted by DeLuXe View Postnu o sa vedeti asa ceva pe masina lui
Originally posted by Pigoo View Postai dat-o din rally in clean
imi plac ambele stiluri... dar nu prea se pupa
nu se pupa , dar arata minunat
Originally posted by 17PnF View Postdaca nu vedeam pozele de aici, pe bune daca te recunosteam prin trafic...
ce face un talon luat ... banuiesc ca jantele nu vor mai fi aceleasi nu?
bafta, te salut cu respect!
jantele poate , pe viitor sa`mi iau ATS superlight , dar sunt vise umede momentan
la bara fata ma mai gandesc pana la primavara daca o fac si cum o fac , oricum , nu in stadiul din VT.
ce urmeaza este galeria de evacuare , de can ma tin de ea s`o fac , sa vedem ce iese.
celor care nu am raspund va multumesc ca a`ti vizitat topicul si a`ti postat , la fel va doresc si eu voua.Last edited by CataFOF; 16 December 2010, 01:51.
Comment
-
auzi bre , VT-ul are rolul lui , dar te`ai gandit cum o sa se vada in spate la plasa ?
sau sa`si piarda din rezistenta si sa faca cute unde se prinde jos cum am patit la bara avariata ?
e usor sa faci un vt si sa zici ca e ok , dar nu e tocmai asa.
varianta cea mai usoare este sa tai stalpul de sustinere.
Comment
-
Arata frumos cu bad boy-u..la vara si cu masina lasata o sa fie super.
Ce galerie faci 4-2-1 sau 4-1?
Comment
Comment