B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post
    super misto vine cu jantele acestea felicitarii si pe frigul acesta cred ca va trebuit ceva vin fiert langa voi.Stopurile cand le pui,dupa ce faci si geamurile?
    le pun , dar se pare ca iar a venit iarna.
    Originally posted by retro 590 View Post
    Arata foarte bine cu noile jante.
    Pana la urma va ramane fara dungi de cupa?
    da , le voi da jos , momentan asa v`a arata masina.
    Originally posted by Mariusrs View Post
    arata bine cu jantele astea,dar anvelopele sunt cam tocite din cate vad.
    unde sunt tocite , sau te referi la gumele vechi , cele de pe masina sunt in stare buna , mai ales fata , sunt cumparate in vara.
    Originally posted by 50 RRY View Post
    nu mai ai jantele alea albe ? miercuri te-am vazut eu pe strada in bucale si le aveai pe masina . erau smechere dar mai tari sunt astea bafta la tunarit si fai ceva la portbagajul ala ca se vede sifonat de la spate :|
    da , din pacate jantele azi sau vandut , noul propietar sa se bucure cum m`am bucurat si eu de ele.
    se vede sifonat ca nu e vopsit , la fel si capota.
    Last edited by CataFOF; 20 February 2011, 14:13.

Comment

• jantele vor ramane culoarea asta , dungile or sa cada si o sa vopsesc bandourile si manerele o data cu capotele.
      sa nu ziceti ca nu tin cont de sfaturile voastre , de a pastra jantele originale.
      si cateva poze la cald.
      Felicitari, n-am vrut sa ma bag la poll, dar ai luat decizia corecta... arata intr-un mare fel!

Comment

• Or sta bine jantele alea albe pe masina mea bleumarin??
        Tinc fest !!

Comment

• Originally posted by detail View Post
          Felicitari, n-am vrut sa ma bag la poll, dar ai luat decizia corecta... arata intr-un mare fel!
          mersi Tudor , azi voi incerca sa dau dungile jos si maine sper s`o bag la vopsit.

Comment

• Ete ma, a inceput sa arate a masina...

O faci "trendy"?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ce sa facem ma niki , incercam si alceva , vorba unuia dupa forum , sa umplut romania de cupa adac , unde te uiti numai dungi , mai rau e ca sunt puse si strambe , incomplete , copiate prost dupa original si la unii am vazut ca dungile continua si pe sub masina.
              Am reusit sa scot si dungile de pe masina , a ramas ceva lipici pe vopsea dar am rezolvat`o cu putina benzina.
              in poze nu`mi place deloc cum arata , nu stiu ce mama naibii , dar in realitate mor de ea , e frumoasa
              Attached Files

Comment

• Arata destul de frumos si asa,acum bafta la vopsit!
                sigpic

Comment

• Adevaru este ca la cat de bine dau jantele merita sa postezi de 2 ori.
                  Glumeam si eu Cata.Vorba lu ala micu "arata SENZAAAATIOOOONALLLLLLL mha ciocoflendere"
                  Fara Semnatura.

Comment

• De ce scrii ma de 2 ori de 2 ori, crezi ca nu inteleg?

Fa'i plafonul alb! Bine, imi place si asa... dar fa'l alb!

Te salut!
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• FOfonea - ai o sedinta foto de la mine ) acum merita )
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• arata mai bine (parerea mea) fara dungi...
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• foarte tare domne foarte tare!!!!

bafta in continuare!!! chiar arata bine, originala si cu bun gust!!!
                          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Cata felicitari pentru masinuta tot respectul! Bafta in continuare!

Comment

• in poze,esti obisnuit cu dungi,dungi si iar dungi...daaaaaaaaaar acu e superimi place si miemai pot pune inca o tura de"doua puncte ics"?pana la urma cu folia cum faci?daca pui folie pe geamuri pui si la stalpi nu?
                              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Felicitari si din partea mea. se cunoaste diferenta de culoare de la dungii s-au a ramas perfect,acum fai geamurile negre.bafta
                                Logan PH2 - 1.6,16v
                                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google