a iesit bine bravo ...sa o vad si eu live ... poate ne lasa vremea saptamana asta sa-ti rezolv ce m-ai rugat
B-15-fof
Collapse
X
-
Ba, nu mai esti original deloc...
StopĆ¹ri ciuning, faruri si mai ciuning... Hai cu baghetele cromate la metru, stiu eu un loc de unde iei ieftin... Cu cine ma mai pozez eu acuma la curse?
PS: Ma bucur ca ai spoit capotele, poti pune caderea de pe fata pe minus ca sa arate si mai agresiva.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostBa, nu mai esti original deloc...
StopĆ¹ri ciuning, faruri si mai ciuning... Hai cu baghetele cromate la metru, stiu eu un loc de unde iei ieftin... Cu cine ma mai pozez eu acuma la curse?
.
Cum ai rezolvato cu vopsitoru???$$$$???in poze arata foarte bine.sigpic
Comment
-
Originally posted by B-63-XKN View PostCe seamana cu B-11-BFF...
Originally posted by cos_min_i View Posta iesit bine bravo ...sa o vad si eu live ... poate ne lasa vremea saptamana asta sa-ti rezolv ce m-ai rugat
Originally posted by dsign View PostBa, nu mai esti original deloc...
PS: Ma bucur ca ai spoit capotele, poti pune caderea de pe fata pe minus ca sa arate si mai agresiva.
trebuiau vopsite , am zis cand da caldura ca le fac , dar e bine si acum.
ma mai gandesc cu caderile , vedem.
hai sa`ti fie bine acolo unde esti.
Originally posted by GOLAN91 View PostLas ca pozeaza cu mine,tu pozezi singurel cu Fr-uri,cupre etc.app ai un PM
Cum ai rezolvato cu vopsitoru???$$$$???in poze arata foarte bine.
astept corpul ala clapeta de la ciuning , sa`l punem pe masina , vine sezonul acuma
mersi inca o data la toti pentru vorbele de bine.
Comment
-
E URATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)e vopsea la cuptor nu?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Poti incerca si altfel de dungi...mai curbate.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment