B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Doc View Post
    Poti incerca si altfel de dungi...mai curbate.
    nu nu ,dungi strambe(curbate) exista , inguste la fel , cele care continua pe sub masina sunt , imi trebuie ceva unikat shukar
    Originally posted by iamagi View Post
    Asa e, prea multe dungi, da' nu mai are acel ceva pe care-l avea FOFu . Poate gasesti tu ceva sa-i redai farmecul de odinioara
    ma multumesc cu macheta , pe timp de iarna am luat`o in casa , o pun inapoi pe bord si aia e.
    Originally posted by vgroza View Post
    imi place cum arata acuma masina, jantele orice ai face tot negre trebuie sa ajunga si nu ma lua cu chestii de genul ca asa avea si Felix )
    sincer ma bucur ca`ti place , dar nu il am idol pe felix sa le fac negre , mai ales ca jantele negre nu se pupa ok cu gumele tot negre , parerea mea .

mersi Dark , ma c`am enerveaza rau toata santurile astea si gropile ramase din cauza iernii , asta e , mergem usor ca e plin orasul de ele.

Stefan , ai PM.

Comment

• Nice, real nice!

Comment

• Originally posted by dsign View Post
        Ba, nu mai esti original deloc...

Stopùri ciuning, faruri si mai ciuning... Hai cu baghetele cromate la metru, stiu eu un loc de unde iei ieftin... Cu cine ma mai pozez eu acuma la curse?

PS: Ma bucur ca ai spoit capotele, poti pune caderea de pe fata pe minus ca sa arate si mai agresiva.
        ii imprumut eu baghetele cromate de la spoilaru al vechi daca vrea,ii le dau gratis:d faruile si triplele strica masina,restu e facuta cu gust....

Comment

• grutz, farurile si stopurile strica masina ? trebuia sa isi ia o bara mcv sa puna coltarele alea de berlina, arata mai bine, no ?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• eu am ceva cu jantele mi-ar place sa le vad o culoare mai inchisa
            da asta e doar o idee

Comment

• HOT wheels, HOt car. BVO CATA

Comment

• Cata arata bine masina asa cum este acum ...stopurile chiar imi plac ...dar ma uitam si aseara la ea ...parca e ceva ce ii lipseste
                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                sigpic

Comment

• Originally posted by grutzz View Post
                  ii imprumut eu baghetele cromate de la spoilaru al vechi daca vrea,ii le dau gratis:d faruile si triplele strica masina,restu e facuta cu gust....
                  esti gata fofte ataca cum vreabaghete cromate iti pune pe masina auzi)
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

ai inviat grutzz? vad ca ai si emigrat , dar tot nu citesti.
                    am si zis ca am banda cromata de la vechea dacie , o umplu daca vreau.
                    pai cum strica masina ? nu le vrei tu ? la tine sigur dau mai bine...
                    Originally posted by gmv97 View Post
                    Cata arata bine masina asa cum este acum ...stopurile chiar imi plac ...dar ma uitam si aseara la ea ...parca e ceva ce ii lipseste
                    da ma georgel , m`am impacat cu gandul ca nu mai e cum era , da ce sa`i fac ? da idei daca ai.
                    Originally posted by florinneny View Post
                    HOT wheels, HOt car. BVO CATA
                    mersi , mersi frumos si tie si lui Dan.

Comment

intai invata de ce le zice triple si dup aia sa comentezi...nici mie nu mi plac farurile astea da din punct de vedere al calitatii luminii fata de faru stoc, da ca impact vizual sunt foarte misto ..
                      sigpic

Comment

• off-topic: lasati-l pe grutzz ! el este cel mai mare tuner ... cum ai ajuns grutzz la concluzia, ca stopurile si farurile stirca masina ? Sa fim seriosi ... stopurile astea sunt unele dintre cele mai frumoase stopuri pt logan care se gasesc pe piata !

on: arata foarte bine acuma ... bine ca ai vopsit si manerele si bandourile, se vede suuper
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• eu zic sa-l impacam pe grutzz....

Foafo da-i jos si farurile si stopurile DE TOT!!! si las-o asa cu gauri.
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• hai ca omu ala a zis in sens ironic .. sa vada cum reactionati ) ce il luati toti in buze...

Fofule nu e masina pe care o stiam eu...trebuie sa ma impac cu gandu la schimbarea asta majora

Comment

• Superba masina , am vazut toate filmuletele de la intalniri, spectacol ....
                              sigpicTransport marfa !

Comment

• mersi mary.bia66
                                cum apare rost de misto , toti carcotasii ies la iveala

trebuie sa`mi iau alta instalatie de xenon ca nu mai tine , am un bec alb si unul albastru , am incercat eu ceva modificari cu alte balasturi dar degeaba.
                                nu mai fac greseala sa cumpar toata porcariile , o sa apelez la serban_pc sa`mi iau ceva ultra slim clasa A.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google