B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Cata , dai dovada de baiat inteligent , masina arata foarte bine si fara sa zgarii asfaltul .
    Vii pe transalpina anul asta ?
    sigpicTransport marfa !

Comment

• super masina...au intrat ceva banuti in ea....jantele cele albe imi placeau m-ai mult(nu da nenea)...te-am vazut odata la Tulcea la lansarea duster...super oricum...bv'o.
      Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• ca sa taca dsl-ul, cand urmeaza axa cataline?

Comment

• mai asteapta un pic si pune si axa...zice el ca nu dar nu se lasa mai prejos

Comment

• Originally posted by mary.bia66 View Post
            Bravo Cata , dai dovada de baiat inteligent , masina arata foarte bine si fara sa zgarii asfaltul .
            Vii pe transalpina anul asta ?
            da , o sa vin , daca nu se tine intalnirea natioanala acolo , tot vin pentru peisaje.
            Originally posted by Emr3 View Post
            super masina...au intrat ceva banuti in ea....jantele cele albe imi placeau m-ai mult(nu da nenea)...te-am vazut odata la Tulcea la lansarea duster...super oricum...bv'o.
            mersi , arata bine si cu cele albe, dar ats-urile sunt mai practice.

fara axe ma , fara axe.

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post

Adevarul este ca aseara cred ca s-au intalnit cei doi carcotasi Argeseni si s-au pus la cale ... Copii , stricati reputatia super baietilor din pitesti si mioveni alaturi de care noi avem multe amintiri pline de veselie si mult respect .
              ...Si sper sa ramana in continuare asa..scuze de off
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                Atata aroganta nu are ce cauta pe aici. Eu cred ca ar trebui sa retragi ce ai spus, nu-i frumos sa te ataci asa, in public.

Daca ai ceva cu Cata, sigur il vei gasi la una din intalnirile noastre nationale, regionale, fulgere samd.

Doar suntem oameni maturi, ce naibii... Ma rog, noi suntem, tu doar pretinzi...

Pentru noi, masina cu multi cai nu reprezinta o prelungire a penisului
                No asta mi-o placut Profesore!

Comment

• Cei ala tuning fara "csenon" in proiectoare ? Daca nu ai "csenon" esti 0 !

Cata +1 ai dat dovada ca esti baiat inteligent.

Comment

• am auzit zvon ca se tine regionala Mioveni , abia astept .
                    vroiam sa ma duc la slatina la ---- dar vad ca baieti au pregatit unele legale , la uzina Dacia , pacat ca se tin doar pe 200m.

Comment

• Imi place Loganul tau L-am vazut si anul trecut la regionala Sa ne vede sanatosi si anul acesta ! Bft

Comment

• da , asa e.
                        o poza calda.
                        Attached Files

Comment

• La multi km in continuare fara sa ai probleme !!! bafta cu noiile proiecte !!
                          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                          Simply Stance

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                            da , asa e.
                            o poza calda.
                            666

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                              da , asa e.
                              o poza calda.
                              un bravo pentru tine....si nota 10 pentru stagiul la care ai adus masina, la cat mai multi kilomeri fara incidente..
                              sigpic

Comment

• mersi , momentan o ard la mare , ma bronzez la nori

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google