ma bucur ca am putut sa te cunosc personal!esti un MARE om! masina arata mai bine live decat in poza,felicitari si sa ai grija de ea!!!!
B-15-fof
Collapse
X
-
Originally posted by pipan View Postma bucur ca am putut sa te cunosc personal!esti un MARE om! masina arata mai bine live decat in poza,felicitari si sa ai grija de ea!!!!
Originally posted by Logan 4 ever View PostPrima poza e geniala
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostGumele au facut diferenta la mioveni pe 200m ... pleca foarte bine cu toyo si pe ud si pe uscat ...Bravo Cataline
Fof-ule spune-le tu cum sta treaba intre noi pe 402m si in mers ca m-au terorizat cu PM-urile
pe uscat ca si gume de strada sunt bune pana la un anumit nivel .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Salut Catalin
Mai am si eu o poza,am trecut foarte putin sambata,si am facut ceva poze..........dupa care ma lasat bateria la aparat si aveam si ceva planuri cu familia........
Uite aici o mica amintire
Felicitari pentru premiu
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Post
Multuesc Augustin , pacat ca nu ne`am revazut la aceasta regionala.
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Uite asta apreciez eu la voi
Sunteti de gasca si nu sunteti cu nasul in vant
Numai bine.
Comment
-
si de la mine cateva foto. respect !Attached Files- Image751.jpg (136.1 KB, 686 views)
- Image777.jpg (133.2 KB, 674 views)
- Image802.jpg (91.7 KB, 653 views)
- Image807.jpg (111.2 KB, 639 views)
- Image812.jpg (62.7 KB, 635 views)
- Image821.jpg (69.4 KB, 300 views)
- Image832.jpg (52.9 KB, 282 views)
- Image858.jpg (159.6 KB, 251 views)
- Image860.jpg (137.9 KB, 305 views)
- Image868.jpg (100.7 KB, 300 views)
- Image885.jpg (120.9 KB, 254 views)
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment