azi pe la 10-11 dimineata era FOF-ul parcat asa frumos in parcarea de la Carrefour-ul din vitan cu botul suparat :P foarte frumoasa. ceva poze noi schimbari ? eram si eu in vitan sa imi iau cheie pt capace la jante. pacat ca nu te am pozat :P
B-15-fof
Collapse
X
-
ba cum unchiule , dar numai d`alea ilegale de noapte
da , am fost prin vitan sa`mi caut jante de tabla/aliaj , nema , parca au intrat in pamant.
daca are cineva jante de aliaj (originale sau aftermarket) , tabla ,4 bucati , sa`mi dea un semn.
Comment
-
Comment
-
Jante de tabla am vazut in Metro 110 ron bucata pe 15' ... baftasigpic
Dacia Logan 1.4 MPI->http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...go-t30789.html
Comment
-
-
Originally posted by chivu dks View Postdak o bagai in cursa aveai un vot de la mine, e tare fof-ul si si estetic si tehnic.bafta
Incearca jante la dezmembrari...sau vezi ca e o vulcanizare cum vi dinspre vitan spre real...e pe dreapta. Mi se pare ca au si table. Candva, le dadeam eu pe ale mele, acum le tin de iarna si dau decat cauciucurile )Y!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by chivu dks View Postdak o bagai in cursa aveai un vot de la mine, e tare fof-ul si si estetic si tehnic.bafta
Am renuntat la table intr`un final , la cat dadeam pe ele , am mai pus ceva bani si mi`am luat niste aliaje . 7J ,25 ET , sub 6kg bucata pe 15 .
Mersi Alex de poza.
Comment
-
Cata, am o idee pentru farurile tale. O dunga rosie discreta pe conturul fostei oglinzi, fara sa fie inchisa complet, in sensul ca partea care acum este acoperita de muchia capotei bad boy sa ramana ''nepictata'', ar spori look-ul agresiv si nu cred ca ar sari in ochi deloc.sigpic
Comment
Comment