B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi pe la 10-11 dimineata era FOF-ul parcat asa frumos in parcarea de la Carrefour-ul din vitan cu botul suparat :P foarte frumoasa. ceva poze noi schimbari ? eram si eu in vitan sa imi iau cheie pt capace la jante. pacat ca nu te am pozat :P
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
    Simply Stance

Comment

• Pacat ca nu ai urcat-o la concurs nepoate.

Comment

• ba cum unchiule , dar numai d`alea ilegale de noapte

da , am fost prin vitan sa`mi caut jante de tabla/aliaj , nema , parca au intrat in pamant.
        daca are cineva jante de aliaj (originale sau aftermarket) , tabla ,4 bucati , sa`mi dea un semn.

Comment

• Nu de alea ca de asta: "Best Logan Club Car". Nu ai vrut sa-i strici palmaresul la nepotul design?

Comment

• Unchesule, n-avea nici o sansa intre Ilfoveni...
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• astea`s concursuri de popularitate ma + ca uite ce circ sa misto avem

Comment

• Jante de tabla am vazut in Metro 110 ron bucata pe 15' ... bafta
                sigpic
                Dacia Logan 1.4 MPI->http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...go-t30789.html

Comment

• Acum 20 de min am venit si eu din vitan si tot pe la 110-120 erau jantele de logan .

De cautat caut si eu dar incerc sa vad poate gasesc ceva sh.

Ps: Daca gasesti undeva avantajos da-mi si mie un pm.
                  sigpic

Comment

• de la mine o poza
                    Attached Files
                    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• dak o bagai in cursa aveai un vot de la mine, e tare fof-ul si si estetic si tehnic.bafta

Comment

• Originally posted by chivu dks View Post
                        dak o bagai in cursa aveai un vot de la mine, e tare fof-ul si si estetic si tehnic.bafta
                        Iar tu aveai un ban din partea forumului .

Incearca jante la dezmembrari...sau vezi ca e o vulcanizare cum vi dinspre vitan spre real...e pe dreapta. Mi se pare ca au si table. Candva, le dadeam eu pe ale mele, acum le tin de iarna si dau decat cauciucurile )
                        Y!M: alexut.style

Comment

• Originally posted by chivu dks View Post
                          dak o bagai in cursa aveai un vot de la mine, e tare fof-ul si si estetic si tehnic.bafta
                          Ce cursa mai nene ? alea de strada poate...

Am renuntat la table intr`un final , la cat dadeam pe ele , am mai pus ceva bani si mi`am luat niste aliaje . 7J ,25 ET , sub 6kg bucata pe 15 .
                          Mersi Alex de poza.

Comment

• Pacat ca nu ai anuntat ca vrei jante ca ti le dadeam inapoi....;)
                            sigpic

Comment

• pai eu de unde sa stiu kataline , am avut si anunt la bazar vreo cateva zile .
                              dar ce te apuca iara ?

Comment

• Cata, am o idee pentru farurile tale. O dunga rosie discreta pe conturul fostei oglinzi, fara sa fie inchisa complet, in sensul ca partea care acum este acoperita de muchia capotei bad boy sa ramana ''nepictata'', ar spori look-ul agresiv si nu cred ca ar sari in ochi deloc.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google