mai este o saptamana si o sa vad frumusetea in realitate.
B-15-fof
Collapse
X
-
Multumesc
Azi s`a facut treaba.
Matheo No1 S.R.L
Comment
-
-
Ai arcurile taiate din nou sau mi se pare?
Cum e cu B8?Merita sau....
Cred ca arata mai bine cu jantele in culoarea originala Oricum e frumoasa...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Hai bre ca arata interesant,cu totate ca nu sunt eu adeptul jantelor negre,dar ţie sa-ţi placăsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postarata tipla masnia, dar etrierele ar merge rosii , si emblema neagra , parerea mea, sa ai numai doua culori pe masina..
Originally posted by Thejock3r View Postpoate totusi te gandesti, cand vei mai avea banuti, sa-ti schimbi culoarea la jante In rest..imi place ce si cum arata!!
Originally posted by maestrupiersic View PostCombinatia rosu-negru e foarte frumoasa dar se foloseste tot mai des. De ce sa nu fii unic?? Da-le o culoare sa moara lumea
LE , a mai aparut si chris chris cu alta culoare
Comment
-
Originally posted by maestrupiersic View PostCombinatia rosu-negru e foarte frumoasa dar se foloseste tot mai des. De ce sa nu fii unic?? Da-le o culoare sa moara lumea
Comment
-
Asteptam cu nerabdare o reactie de la tine dupa transplant...si vad ca este una pozitiva.)
Mie-mi place cum arata masina in combinatia asta, astfel incat nu consider necesara schimbarea culorii jantelor.
Cat despre ''Manuta SRL''..., stie dom'-le, stie! )))))))))))))))))))))LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
frumos a iesit masina...sigpic
Comment
Comment