If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine ma omu' s-a chinuit la masina ta si nu i-ai luat si tu o pereche de manusi, a lucrat cu alea de a trecut al2lea razboi mondial .
Da jantele alea ATS frumoase unde sunt? le-ai vandut?
Imi place tare mult masinuta si jantele de altfel dar in privinta culorii nu stiu ce sa scriu ... . La tine nu-i problema ca imediat le schimbi culoarea cand te saturi
Imi place tare mult masinuta si jantele de altfel dar in privinta culorii nu stiu ce sa scriu ... . La tine nu-i problema ca imediat le schimbi culoarea cand te saturi
Foarte frumoasa masina ai domne si nu zic asta numai ca vad niste poze,dar mai ales FUGE.
Vreau sa te intreb daca sti pe cineva care are montat B4 (toate 4) pe masina-vreau sa imi iau si eu unele dar se pare ca nu prea le cumpara lumea(sau asta stiu eu) poate ma ajuti cu un raspus sau poate altcineva,ca pana imi fac curaj sa imi fac My ride mai dureaza.
Foarte frumoasa masina ai domne si nu zic asta numai ca vad niste poze,dar mai ales FUGE.
Vreau sa te intreb daca sti pe cineva care are montat B4 (toate 4) pe masina-vreau sa imi iau si eu unele dar se pare ca nu prea le cumpara lumea(sau asta stiu eu) poate ma ajuti cu un raspus sau poate altcineva,ca pana imi fac curaj sa imi fac My ride mai dureaza.
chiar nu stiu pe nimeni cu b4 , dar am impresia ca b4 nu sunt amortizoare sport , precum b8.
Mersi florin_x2004
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment