B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La fel si tie.
    Da Bik , astept pozele.

Comment

• era mai usor daca ziceai alexutzu...:P..foarte frumoasa masina...misto si plafonu negru...ma bagasi la idei..o sa pun si pozele dupa ce lipim si alea cu logan cup....ca sa se potriveasca cu stickerele alea de la tine
      low....&.....slow

Comment

• stai asa...eu iti dau cu renault F1 team , nu cu logan cup !
        sau vrei sa pui si dungi cu logan cup si stikere f1 team ?

Comment

• ai ghicit si stikere cu renault si cu logan cup...dungile le fac maine cu bitza
          low....&.....slow

Comment

• abia astept sa vad ce iese...
            da`mi de stire cand le termini sa vad poze !!
            sfat , cum am facut eu.
            traseaza inainte sa pui stikerele cu scoci de hartie sa nu iasa stramb.
            unu sa tina de autocolant si sa dezlipeasca umpic cate umpic dupa hartie si altul sa vine cu o racleta sau un card etc. ca sa nu iasa bule sau riduri.
            spor la treaba.

Comment

• Sal frumoasa masina sper ca vii sambata la intalnire...

Comment

• Ms , da , ne vedem sambata.

Comment

• bravo boss pentru masinuta ta.este exact cum mi-am imaginat:simpla si complicata.iar tu ,un baiat de nota 10 ca si jockeru si cam toti cei din bucuresti.masini frumoase in bucuresti domne.promit sa va fac o vizita cat mai curand si crede-ma ca in max 2 saptamani iti trimit un difuzor de aer.si poate vin personal cu el
                  [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• cum a zis si bita...foarta frumoasa masina...sper sa ne vedem cat de curand...poate o sa dau un drum eu cu bita pe la voi la inalnire sa va aducem cadouri:p
                    low....&.....slow

Comment

• Salut baieti , si mie imi pare bine ca v`am cunoscut , dar imi pare rau ca nu am putut sta mai mult la vorba , deh , asta e .
                      Daca nu veniti voi aici..poate mai faceti o intalnire la mioveni , pitesti , ca asta vara.
                      Pun si eu 2-3 poze de la intalnire.
                      Attached Files

Comment

• frumos am mai spus,dar nu am crezut ca e asa stabil....si rigid)!ce caterinca se vedea din spate,parca dadea din c*r!sus-jos-sus-jos!super masina,printre cele mai frumoase si cu bun gust!bravo!
                        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Azi am citit topicul cap coada si nu pot decat sa te felicit pentru ce ai facut. Bafta mai departe

Comment

• Mersi de aprecieri Alex.
                            Si tie numai bine.

Comment

• da bine tare albu ala pe rosu am inteles ca ar fi lasata tare..din poze ..si doar din poze .. nu mi se pare a fi mai lasata decat ti le lasa HR-ul; cati cm ai de la spoilerul fata pana la sol? daca ai timp odata si nu ai ce face cu el masoara..sunt curios
                              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• h&r ti`o lasa 4 juma..la mine e lasata mai mult de 6 ...pe spate..si pe fata nu stiu.
                                dar o sa masor si o sa iti zic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google