B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc mult Valeriuciprian de ajutor , imi trebuie ceva umpic mai clar in ultima poza.Sper sa gasesc ceva baieti talentati , eu sunt cizma.
    Alex21 , mare carcotas , ramai fara roti.

Comment

• Arata bine masina. Cu ce ai vopsit jantele(spray sau pistol)? Ai folosit vopsea speciala ca sa nu se curete?

Comment

• am incercat si eu...
        Attached Files
        AG 16 Y M A

Comment

• Te-am vazut aseara pe la Miciurin cu masinuta...Imi place cum arata....Eu nu am fost pana acum la intalniri si de asta ...
          Bafta in continuare.Numai bine.
          sigpic

Comment

• andreea13 arata bine cu difuzorul alb...chiar o sa dea bine...
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• eu zic ca tot negru o sa arate bine, ptr caaaaaa o sa intre in contrast cu bara.

Comment

• arata criminal de bine cu jantele albe
                "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• da , mersi , dar e mare chin cu ingrijirea lor..
                  sufera degetelele mele de la frecat spitele.

Comment

• 2-3 poze de la Intalnirea Mioveni si o tubulatura cu filtru pilot
                    Attached Files

Comment

• salut catalin..frumoasa masina mai ai P imi place culoarea mult se potriveste de minune cu dungile pe ea,jantele si garda la sol. ca sfat as spune doar sa iti faci bad boy look la FOF ..sa renunti la pleoapele acestea si clean look. ceao

Comment

• oo , salut ZIA , nu t`ea mai vazut omu de ceva vreme.
                        mersi , momentan nu prea mai sunt resurse pt ceea ce vreau sa`i fac...dar cum am gasit si filtru..la okazie...poate poate

Comment

• Trebuia sa pui si tu pozele cand faceam tuning pa campie la Mioveni
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• parca era o poza , dar nu prea se intelegea multe.

Comment

• Tine-o tot asa Cataline, ai o masina foarte frumoasa, imi placea spre Valea Oltului cum depasea masina, se simt cei "200 de cai" dati de filtrul sportD.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ooo...frumoasa foc!s-a schimbat mult sunetul?am mers cu o corsa fara filtru si avea un sunet bestial!!presupun ca se simte un pic,nu?sa o stapanesti sanatos!mai are rost sa-ti spun ca e bestiala?)
                                "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google