If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu te uit aline , cand ies pe afara , te anunt.
deci chitul de fibra e scaparea...o sa dau o tura prin vitan.
asa ca daca ajung in targ.. o sa`mi iau si plasa sa`mi pun si in partea de jos.
multumesc czika.
Arata bine asa masina ...nu prea imi place ca ai taiat grila de jos . era mai bine in prima faza....cred ca imi voi pune si eu plasa in curand ...poate imi dai niste sfaturi
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
fof-ule...prima data cand m-ai claxonat ma gandeam la vre-un tir)deja ma uitam dupa gagici...ma gandeam pe cine claxoneaza asta ma?oricum...frumoasa masina ai...ai cumva arcele stock?sau ce ai pe ea?ce componente ai la masina din bff?si ce soft ai?
pai usor usor ma transform in tir.
arcurile sunt de pe BFF , si mai am ceva componente dupa el.
softul este facut la dimsport
daca mai vrei detalii , mai cauta prin paginile astea , le gaseste toate.
GMV-ule , nu ca iti dau sfaturi , da te si ajut s`o prinzi.
dai semnal cand esti hotarat.
Mersi Raul , veneam din concediu , eram in trecere pe acolo.
cateva mici modificari ;
cotiera
schimbat leduri bord by ZexStar
Statie CB Midland si antena Sirio 5000
pun si cateva poze de pe unde am umblat zilele astea
Si in acest tur de tara masina a facut 40k fara sa`mi fi facut vreo problema.
Ai vizitat Maramuresul....? Buna alegere. Cum ma sunt drumurile pana acolo? Ultima oara cand am fost eu(acum 2 ani) din Bistrita incolo erau cam stricate...
nu stiu ca nu am luat`o prin bistrita , am fost pe la piatra neamt , bicaz , brosteni , vatra dornei , sighetu marmatiei , baia mare , dej , cluj , alba iulia, hunedoara , petrosani , targu jiu , craiova , pitesti , bucuresti.
drumurile au fost si bune si mai putin bune...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment