) 40.000 de cand o are...
B-15-fof
Collapse
X
-
@CataFOF: Culoarea rosie nu face parte din culorile mele preferate dar trebuie sa recunosc faptul ca, ti-a iesit o masina cu multe elemente de bun gust...ce mai, e trasnet de frumoasa!!!
Felicitari!
S-o stapanesti sanatos, pan` la pensie!
P.S. Sunt curios daca ai taiat din arcurile originale ale masinii(fata/spate) sau ai folosit alt tip de arcuri, carora le-ai taiat cate o spira?Last edited by angel; 24 August 2009, 18:06.
sigpic
Comment
-
-
-
Originally posted by marius_b81wbm View Postte-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....
ten , eu o tin intre consola centrala si consola de la schimbator , e subtirica, si are loc acolo.
Comment
-
pune poze fof-ule cu statia sa vaza ochii lumii cum arata si ce marfa de contrabanda ti-am dat
in rest sucara masina,soferul dar si mina de fier(gagica),
spor la tunarit fof-ule si apropo iti vei pune discuri spate,da mai multe detalii la mine in pm ca vreau si iousigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by marius_b81wbm View Postte-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....
Catalin, abia astept sa o vad pe a ta cu discuri pe spate, sper sa fii multumit de ele, sa ne spui impresii dupa cateva sute/mii de km. sa stim daca se merita sau nu. Spor si sa iasa treaba ca lumea!
Comment
Comment