B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) 40.000 de cand o are...

Comment

• est tare NZN-ule

Comment

• @CataFOF: Culoarea rosie nu face parte din culorile mele preferate dar trebuie sa recunosc faptul ca, ti-a iesit o masina cu multe elemente de bun gust...ce mai, e trasnet de frumoasa!!!
        Felicitari!
        S-o stapanesti sanatos, pan` la pensie!

P.S. Sunt curios daca ai taiat din arcurile originale ale masinii(fata/spate) sau ai folosit alt tip de arcuri, carora le-ai taiat cate o spira?
        Last edited by angel; 24 August 2009, 18:06.

sigpic

Comment

• Sunt arcuri sport.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ma gandeam
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ...ca a taiat din alea, sport?

sigpic

Comment

• multumesc pentru vorbele frumoase Angel
                Da , sunt taiate , dar in viitor vor aparea altele...netaiate.

Comment

• Multam si eu, pentru precizare!

sigpic

Comment

• te-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....

Comment

• unde ti statia ca eu o am pe consola de la schimbator pe partea dreapta si o cam mototolesc pasagerii
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Originally posted by marius_b81wbm View Post
                        te-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....
                        ca sigur mai vazut , ca am trecut pe acolo , da mi se pare ca si eu ti`am vazut masina parcata pe trotuar , intr`o zi...vizavi de guvern.

ten , eu o tin intre consola centrala si consola de la schimbator , e subtirica, si are loc acolo.

Comment

• pune poze fof-ule cu statia sa vaza ochii lumii cum arata si ce marfa de contrabanda ti-am dat
                          in rest sucara masina,soferul dar si mina de fier(gagica),
                          spor la tunarit fof-ule si apropo iti vei pune discuri spate,da mai multe detalii la mine in pm ca vreau si iou
                          sigpic
                          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• o sa pun poze cand o sa le fac
                            da dada , imi voi pune discuri spate , ai citit la topicu lu dsing

Comment

• pei...gad demet si nu zici si lu` agentu neste preturi ce fel de dische pui...ita na ma tii tu secret of love tot
                              sigpic
                              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Originally posted by marius_b81wbm View Post
                                te-am vazut parca sambata seara pe la victoriei...frumos fof-ul si zgomotos....
                                Si eu Marius te-am vazut in zona Nerva Traian, Casa de Pensii, stradutele alea, Garleanu, Dracului, strazile alea, intortocheate, apoi masina era parcata, daca stiam ca esti din club iti lasam un bilet in geam cu Punk'd, asta a fost acum cateva zile, se aude bine si a ta!

Catalin, abia astept sa o vad pe a ta cu discuri pe spate, sper sa fii multumit de ele, sa ne spui impresii dupa cateva sute/mii de km. sa stim daca se merita sau nu. Spor si sa iasa treaba ca lumea!
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google