If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu stiu ce sa zic ca nu am avut continental...
dar astea de le`am schimbat acuma..se prezinta excelent..atat pe viraje..cat si pe demaraj ...ceea ce imi doream
tine izolatia la capota?nu se dezlipeste la caldura...?se simte ceva diferenta de sunet in int si ext?cu cat iti fura km cu gume pe 50??mie cu gume pe 60 imi fura cu 6...la tine ma gandesc la vreo 20 aprox...
nu se dezlipeste.
in interior sa mai ameliorat sunetul...dar poate sa fie si de la fete..nu chiar de la capota. si afara n`am testat.
nici faza cu eronatul la gume n`am testat..n`am avut timp sa ies la ture mai lungi.
dar nu are cum sa`mi dea asa mare eroare de 20 km cum zici tu.
iti zic ca stiu...am avut pe fata gume pe 55 si daca eu aveam 140,gps-u imi arata 121-122...,am verificat si cu masina lu tata,care e bmw si ma gandesc ca nu fura asa tare,si tot asa la mine 140,la el 120...deci nu vorbesc fara sa stiu...vezi ca acuma prinzi 200 usor:>
Vrei sa vezi eroarea de kilometraj fata de gumele standard?
Foloseste aplicatia asta: in stanga pui standard, in dreapta ce ai acum si iti calculeaza el automat ce si cum...
Am iesit aseara , dupa ce am venit de pe transalpina la o tura cu foafa pe serpentine la sinaia.
multa , foarte multa si buna aderenta(doar intr`o curba au scartait gumele) , ce inseamna niste gume bune.
Tind sa zic ca pana sa ajung acasa masina a ajuns la veritabila viteza de 203km/h , fara modificari majore , si fara benzina buna..doar 95 bag.
Am sesizat ca urca si mai repede in ture cu dimensiunile noi la gume , pana la 160-170 urca chiar foarte bine.
PS , nu am fost singur... l`am avut pe boby in drepta
Sal spune-mi te rog cu ce material ai facut insonorizarea.Se merita, adica se aud mai infundat zgomotele?Cat costa acest material,sa-ti ajunga pentru toate usile?
Bafta cu masina, arata ff bine!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment