B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa masina.bafta

Comment

• Da domne` ce`i frumos e frumos

Comment

• salutare
        ti-am luat azi threadul asta al tau de la postul nr 1...mia luat ceva timp sa il parcurg, dar am ramas placut surprins chiar radeam cu nevastamea ca si tu ai mania rosului...
        ai facut cam tot ce as fi vrut sa fac eu (adica ai vopsit fff multe in rosu)
        Masina ta din exterior arata bestial. cred ca si merge pe masura...
        Interiorul mi se pare cu prea mult rosu...(eu m-am oprit doar la aeratoare rosii...care acum sunt argintii...) Mam ofticat enoorm cand am vazut ca si tu ai consola neagra ca si mine...
        Acum 2 ani am vrut sa imi vopsesc jantele stock in alb...am ezitat...acum ca le am pe cele din aliaj...cred ca am sa mi le fac si eu pe alea stock albe.
        Nu imi vine sa cred ca mai e unu ca mine (caruia sa ai placa rosu atat de mult)
        Eu am trecut un pic pe argintiu...ca ma criticau toti cu ...prea mult rosu.
        bafta.
        La jante...merge direct spray alb...sau trebuie si primer?
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• ...:>in poza 4 un ochi de NZN...
          frumoasa pisa FOF-ule...griji de ea!
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• CataFOF face scoala...
            Attached Files
            sigpic

Comment

• hahaha Dragman , sunt instructor ) , ms de poza.

Mumus , mersi ca ai vizualizat tot topicul si nu ai pus la suflet cele vorbite de noi pe pm.
              am incercat sa fac o nuanta cu rosu negru in interior , parerea mea ca rosu l`am folosit la zonele cheie , si nu am dat peste tot , doar ca sa fie vopsit.

Multumesc baieti.

Comment

• ai idee... daca pun direct sprayul peste janta originala...si dau 2-3 straturi....va tine?
                ps: nu-i bai...mi-a trecut si mie.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• va tine , eu am bagat un tub in fiecare janta...si din primavara pana acuma , nu a sarit deloc.
                  dar inainte sa dai cu vopsea ai de munca. de ce zic munca ? pentru ca va trebui sa matuiesti bine bine jantele , adica sa dai cu smirghel bine de tot , si apoi curatate cu diluant si abia la sfarsit ti spray-ul in mana.
                  succes daca te apuci de treaba , e greu da merita.

Ps , am terminat de vopsit si plasticele de la frana de mana si cea de la schimbator , da...tot in negru.
                  ma mai gandesc cum sa fac cu cotiera , care este gri.

Comment

• cotiera las-o asa...ca aia chiar ca e frecata...
                    stiu ca voi avea de matuit deci sigur nu va rade nimeni de mine pe strada....? ca in poza chiar arata bestial.

Comment

• mumus....jantele lui cata chiar arata ft bine...eu de exemplu nu am stiut ca au fost vopsite pana in momentu de fata.....deci....bafta!!

Comment

• e vorba de jentile originale ale masinii...alea de tabla.

Comment

• aaaaa.....scuzati atunci....:P

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                            e vorba de jentile originale ale masinii...alea de tabla.
                            atunci vei avea putin de munca , dar trebuie sa dai cu umpic de smhirgel pe ele inainte sa dai cu spray.
                            daca iti plac cum erau ale mele in trecut..ai model , ce mai astepti , apuca`te de treaba.
                            la cotiera vopseam doar partile laterale , locul unde tin cotul as vrea sa`l imbrac , ca stiu ca e frecare si se va duce vopseaua.
                            o sa vin cu poze in curand.

Comment

• Sa stii ca m-a impresionat felul in care iti merge masinuta! Trage bine pt 1.6 aspirat, ai grija de tine si de ea!

Comment

• From Baneasa man ! bravos! 3 bibelouri
                                firar al dracu nu merge sa postez nici-o poza ((( inebunesc
                                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google