B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fofule te-am vazut azi pe la tuborg eram cu breaku fara bara
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• te`am vazut si eu , am observat stikerul si antena.

Ieri am achizitionat un set de arcuri H&R , care binenteles ca n`am avut astampar si am taiat o spira fata spate.
      urmarile....
      Attached Files

Comment

• nu te astamperi sa nu strici ceva ...glumeam..sa le porti sanatos si ma bucur ca masina e mai confortabila...pune jentile ca nu mai vine iarna!

Comment

• Crezi ca ai facut bine daca ai taiat o spira din arc???
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• pt mine da
            cosmine , asa am zis si eu acu 3 sapt ca nu mai vine iarna )
            acuma am iesit afara si dadea usor cu fulgi ...deci le mai las....

Comment

• Asa da, mai rasufla si amortizoarele alea pe spate. Sa pui jantele ei sa vedem cat s-a ridicat.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• 'Imi pun Eibach eu, ca sunt mai moi... pentru comfort' - asta ziceai acu o saptamana

Azi: 'Mi-am pus H&R... dar am mai si taiat o spira... pentru mine asa'

Sa le porti sanatos.

Intrebare: cum ai reusit sa o lasi mai mult pe fata si mai putin pe spate? De ce le-ai dat pe cele vechi? Nu ajungeai tot aici? Adica si cu taiatul spirei..
                sigpic

Comment

• da , da tot taiate erau si eibach-urile...plus ca nu a mai mers combinatia aia , si de nevoie am luat H&R.
                  intrebarea asta mi`o pun si eu..dc e mai lasata de fata...oricum ...arata mai bine asa....poate m`am obisnuit eu cu cele vechi , care coborau la nesimtire..
                  si jantele astea sunt oribile...cat poate sa schimbe jantele o masina.

Comment

• Gata ba, ai facut poze cu cutia de H&R, paseaz-o si la altii
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• cutia cu H&R a cui e defapt ?

FoF intradevar jantele schimba enorm masina ...nu cred ca mai vine din nou iarna ..sau asa sper ! Cui ai pasat arcurile vechi?

Comment

• Fof`ule sa stapanesti sanatos HaRcurile imi plac noile achizitii puse pe masina, arata frumos multi km fara probleme iti doresc
                        sigpic

Comment

• Vreau si eu jante, ce, numai eu sa am table))? Aspir sa avansez.

Sunt curios cum va arata cu jantele de aliaj pe spate fiind mai ridicata.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• asa fof-ule da-i bataie, trebuie sa le modernizam!
                            lipsa text

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                              cutia cu H&R a cui e defapt ?

FoF intradevar jantele schimba enorm masina ...nu cred ca mai vine din nou iarna ..sau asa sper ! Cui ai pasat arcurile vechi?
                              Au ajuns la Votka arcurile
                              jantele o sa le pun pana la brasov..daca e vremea ok

Comment

• S-a le alergi sanatos.....acum amortizoare......
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google