B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumos fof..ule era, dar acum este si mai si bafta si hai vreme buna sa......
    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• sa vina vara !!

Comment

• Bv mah ...pacat ca nu am mai ajuns sa le vad pe masina pe toate 4 ......apropo ce ziceati de iarna???
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

• sa le purtam sanatosi )
          Last edited by vodka; 15 February 2010, 12:07.

Comment

• Masina va pleca la brasov azi , la intalnire.
            revin dupa cu noi jucarii si poze.

Comment

• sa avem drum bun, liber, fara gropi si capete de creta si normal ca distractie la maxim MAXIM am spus
              sigpic

Comment

• mergem FOF-ule , sa urle CHEIA de tobele noastre ...mergi silencerul pus?

Comment

• Vedeti sa nu provocati vreo avalansa ma , aveti grija si drum bun, Distractie faina diseara!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

• e draci , cum sa merg cu el pus

Comment

• n`a rasunat cheia, a rasunat DN1. am speriat si bulversat tot traficul pe valea prahovei si am fost cei mai tari de la regionala si cateva poze
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• multumesc Dada` , am schimbat si oglinzile , daca tot sunt poze cu ele.
                        cat de curand vin cu alte stiri noi.

Comment

• Bravo CATA cea mai frumoasa intrare in curte cu frana de mana.

Asa masina asa sofer adica masina buna sofer si mai bun.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• drift man Cata ! ! !
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• frumoasa intrarea pe poarta la Conca ,dar pacat ca nu s-a facut un filmulet .. tare faza cu: "am schimbat si oglinzile , daca tot sunt poze cu ele"

Comment

• ma frumoasa masina(sa zic si eu ca sa fie si la mine un fel de copy paste )
                                nu stiu ce cauta GMV-ul in poza ca a iesit tzatzait si in poza
                                in schimb matheo e cel mai frumos baiat,dar sa stea tavalit,ca lui asa ai sta bine
                                tu FOF-ule ce sa sa zic,ti-ar trebui putin recuperare la bai de namol,ape termale sau andreea ar trebui sa te lege cu catusele de calorifer sau sa iti puna bila de picior,nu te inteleg,dai arcuri taiate ca erau tepene,pe arcuri H&R care sunt mai rigide,dar le tai si pe astea,doresc sa dai un test psihologic cu mine la un fulger sa vad cum stai cu tralalau ....acum te las sa ti-o faci mai frumoasa decat este pe FOF,te pupa unchiu AGENTUL NYT
                                sigpic
                                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google