B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au iesit bine dar trebuiesc polishate putin deoarece mai ai scursuri. Numai bine
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Felicitari domnu arata bine maine eu zic ca poti sa le pui pe masina ca nu au nimic.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• cat te-a dus vopsitu cata?

bai cicule, unde vezi tu scursuri?
        sigpicMy ride

Comment

• De abia astept sa-ti vad masinuta live la Tulcea

p.s Deluxe am ochiul format
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• da da , sunt vreo 2 urme de scursuri da nu asta e problema , ca nu pun masina in vitrina la expozitie.
            ce era important am facut , adica sablat , dat cu fiuler ( sau cum se zice) , ca mai aveam julituri, ciupituri , etc si vopsea , tinute umpic la caldura si aia e.

100 ron manopera si 20 ron vopseaua.

Ciprian , nu ma grabesc , mai am de facut ceva pe la trenu` de rulare si abia spre sfarsitul saptamanii pe pun .

Comment

• Au iesit prea bine jantele, ce probleme mai ai la trenul de rulare?
              sigpic

Comment

• Frumos au iesit jantele, domnule....frumos...
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• kenjiro_sanga , mersi la fel.
                  fuguletz , se face si se tace , c`am asa curg lucrurile.

o intrebare , 2 dintre jante , pe buza exterioara (aceea ingusta) inca nu sa uscat definitiv vopseaua , azi le`am pus si la soare si daca ating locul , ramane finut amprenta dupa deget.... restul jantei este uscat....care poate sa fie faza de buza aia nu sa uscat ?
                  poate e cineva care lucreaza in vopsitorie si stie raspunsul

Comment

• lasa-le intr-un loc sa le bata vantul,sa stea la soare mai mult sa se usuce cum trebuie,dar ai grija sa nu se puna praf pe ele,ca e pacat,au iesit prea marfa!....acum astept pozele cu pachetul nichel+crom! te salut!

Comment

• de duminca seara stau afara , azi le`am pus si la soare (pe cele cu pricina)
                      oricum , de uscat trebuie sa se usuce , ca pana plec la tulcea am timp sa le pun.

Comment

• cata .....poate sa fie din faptul ca in locul acela au fost aplicate mai multe straturi de vopsea neuniform.....strat de vopsea aplicat peste alt strat neuscat poate duce ori la scurgeri ....ori la o uscare neuniforma si incompleta ! ......si restu jantei sa fii fost intr-un singur strat ! POSIBIL ! Am mai vazut astfel de rezultate ! si am patit si eu la un cadru de cursiera !

PS: ABEA astept CAPOTA SI BARA
                        sigpic

Comment

• cu capota cum a ramas unde o faci?
                          mergi la legale duminica?
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• cine stie cand fac capota, sa zicem vara asta o am in plan.
                            acuma am gasit sa`mi fac partile negre de la bare si bandourile in culoarea masinii , la un pret bun.
                            nu , nu merg la legale , ca sambata plec la Tulcea.

Comment

• Care ar fi pretul ala bun de care zici tu ??
                              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                              sigpic

Comment

• fofule abea astept sa stam la un pahar de vorba sambata stai si seara nu ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google