B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scuze de offtopic da unde sunt legale duminica ?
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• la slatina.
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• oki multumesc de raspuns si scuze de off.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• mda, poza 2 arata super bine, baga mare sa vedem si noi cum iese
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• ai grija acum cu jantele... sa le tii intacte cat mai mult timp ..fara nici macar o zgarietura !

OFF: da la Slatina sunt legale ...acum 1 zi m-am intors..pacat ca ne-am anuntat pentru tulcea... altfel rasuna Slatina de tobele loganistilor !

Comment

• rasuna pe drq , ce sa cauti acolo , in afara sa dai bani degeaba la inscriere.
              cosmine , janta e ca femeia , nu o poti tine intacta
              logane , faci tu rost de cazare moca la toti loganisti sa stam peste noaptea ?

Comment

• cosmine de cand te asteeept. si fof-ule, ai dat 120 pe revopsit si aranjat? face si metalizate standard in gri shobolaniu?

Comment

• cata nu e prob...am vreo 2 corturi ..ambele cu 2 camere ) va descurcati voi

Comment

• Azi am pus rotile pe masina si ca sa nu uit , am masurat garda la sol
                    avem asa :
                    fata prag - 9 cm
                    spate prag - 13 cm
                    fata bara - 15 cm

sub masina nu m`am bagat sa masor si la scut , ca era ud pe jos.
                    o sa masor si acolo cand va fi uscat.
                    Last edited by skandal; 15 April 2010, 20:28.

Comment

• pun 2-3 poze cu masina spalata , lustruita , bibilita
                      Attached Files

Comment

• ai facut-o frumoasa pentru maine )

Comment

• mie mi-ar fi rusine sa ies cu ea pe strada...vrei sa ma arate oamenii cu degetu?nunu...mai bn o tin in garaj
                          bafta man...imi place ca ai grija de ea,asa ceva se poate numi "intretinere"!bafta pe mai departe.
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• mersi florine , da , chiar ma arata lumea cu degetu` si zice ; iautel si pasta ce a facut la logan...
                            logane , pana la tulcea nu o mai recunosti , tre s`o spal pe acolo pe undeva.

Comment

• In ultima poza...cumva te-ai suit pe reno ca sa faci poza?) Te-am vazut aseara prin spate pe la 23 prea frumos

Comment

• Frumoasa masina NO COMMENT! etrieri verzi verde la roata verde la.... stii tu mai departe!
                                si ai mei o sa fie tot verzi, deja iluminatul in interior e verde cu multe LED-uri
                                Bafta in continuare la cat mai multi bani!
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google