B-15-fof

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pfff....nu prea iti doresc treaba cu refuzatu , am avut si eu aceasi problema acu un an , nervi peste nervi...bafta
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• poate-i combini sa-ti vopseasca si barile integral
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nu , am alte prioritati acuma.

Comment

• masina a intrat azi in service.
          si 2-3 poze in timpul muncii.
          Attached Files

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele si mai ales sa te tina bine in ele.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Frumoase scaunele si mai ales comode...baga si tu poze cu produsul pe masina sa vada lumile ....ai pus imagini numai cu sina de la scaune
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• ieczact !!!! le tii doar ptr tine ? arata la lume scaunele din piele
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sper ca o sa arate la fel de bine cum aratau si cand erau pe masina mea pana la urma ai rezolvat mica problema cu centura?Sa le stapanesti sanatos
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• aaa.Recaro rulllz... acum am inteles..
                    sigpic

Comment

• I-am stricat surpriza omului)ii placea sa ne tina in suspans
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• poze cu ele pe masina nu am , a intrat azi in reparatii
                        cu centura doar la sofer am rezolvat...le`am pus aseara in graba ca nu aveam cu ce s`o duc la service , dar cand revine , ma apuc de ele , mai am cate ceva de lucrat

Comment

• sa stapanesti sanatos scaunele si sa te tina bine pe cat mai multe viraje. arata bine si mi s`au parut destul de comode. felicitari pentru alegerea facuta
                          sigpic

Comment

• ce scaune, de ce?
                            si unde e pielea?
                            poze...
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• poze cu ele pe masina cand va iesii masina din service, la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare.

Comment

• 2 poze by jokeru , una cu reparatia si una cu scaunele.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google