asta e regina care ma cara prin tara.deocamdata nu prea are modificari dar planurile de viitor cuprind filtru de aer sport,evacuare finala borla,subwoofer + amplificator jbl,ceasuri cu plasma si evident rescrierea injectiei(ma mai gandesc daca chip tuning sau power booster).
Regina Soselelor
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos.
Comment
-
merci la all si voua la fel.pedalele sunt de la pilot tuning si am dat 40 ron pe ele.cele de fabrica alunecau si oricum spiritul sportiva ma impingea sa cumpar unele sport.cei de la pilot au fost de teaba si m-au convins sa iau de la ei.numai cu pilot am sa lucrez.si chiptuning tot la ei fac.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Sa-l stapanesti sanatos si fara probleme multi km.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by unicsalutare... am observat ca ai si tu pedale de aluminiu.. zimi si mie te rog cum ti sa potrivit..pedala de la accelratie.. ca eu am avut ceva probleme la montaj.. si nu imi prea place cum sta...
s-a potrivit perfect,nu am avut belele cu ea.am prins-o ca si pe celelalte.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment