Regina Soselelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

foooarte curind vine o remapare ECU la mine. de fapt e iminenta.
    ma incurca cele 6 zile de concediu ale parintilor si cele 10 zile de concediu ale mele. in septembrie o sa afli daca merita
    Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 18:37.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

astept mesaj de la tine sa imi zici care e treaba.merci.
      Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 18:37.
      sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

ltima achizitie,plasma pt ceasuri.200 ron cu tot cu montaj.
        Attached Files

Comment

afisajul portocaliu nu prea da bine cu ceasurile alea da acum depinde cum iti place tie

numai bine!!
          Captain of the black pearl

Comment

e timp si pt afisaj,unul rosu prinde de minune
            Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 18:39.

Comment

plasma....ugly..

Comment

mie imi place si e mult mai fiabila decat sunt ledurile. la cat de proaste sunt ceasurile de logan tare imi e ca va tine placa si sa vad atunci ca e o caruta de bani un bord nou.
                Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 18:40.

Comment

nu arata rau deloc, dar de ce sint 2 poze cu culori diferite? isi schimba intensitatea cind aprinzi pozitia?
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

are 2 culori verde si albastru.de la un buton se regleza intensitatea luminoasa.
                    Last edited by crististreulea; 28 October 2007, 21:39.

Comment

Misto pedalele.
                      Am citit undeva ca tipul ala de "husa" pt. volan este periculoasa, cica unii ar fi facut accident ca i-a alunecat "husa" pe volan si nu a mai virat cand trebuia. Acum...eu nu stiu cum e fixata a ta. Oricum, atentie mare!

Inelele aeratoarelor le-ai vopsit tu argintii sau asa vine acum Laureatul?

Atentie la Odorizantul ala, ca e belea daca iti curge pe bord, topeste plasticul. Am vazut frumusete de Volvo cu bordul ars de la o kestie d-asta. Mai bine agata-l de aeratoarele centrale, sa stea vertical.

Sa ai multa bafta cu Regina ta si sa ai bani sa-i faci toate poftele!

Comment

da....dragutz pana akuma....remapaarea iti da clar puterea si eu vreau sa pun o toba sport dar fiind 1.5 nu stiu ce schimba la sound ma refer....dieselul tot diesel dar as pune numai asa:|
                        Last edited by Cristi_Xp; 31 October 2007, 00:57.

Comment

se aude bine toba sport si pe dci dar puterea nu o castigi din toba.

Comment

misto golanu consatene ;)) ne vedem prin trafic ;)
                            sigpic

Comment

ne intalnim pe traseu.ai grija la flashuri.......vin eu
                              Last edited by crististreulea; 31 October 2007, 11:09.

Comment

Originally posted by gigi-kent
                                se aude bine toba sport si pe dci dar puterea nu o castigi din toba.
                                is curios sa aud si io o toba sport(direct flow) pe un diesel...in afar de fum ce scoate?)
                                sfatul meu e sa nu dai banii degeaba,eventual pt sound renunta la catalizator,intermediara,si cauta o toba speciala pt diesel...
                                Last edited by Cristi_Xp; 31 October 2007, 00:58.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google