Regina Soselelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cand o sa pun wooferul atunci nu ai sa mai zici nimic.dar treaba e ca ala cam costa.
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

un filmulet cu lautarii

Comment

Saptamana viitoare schimb ledurile de pe consola si de la ace+CB.o sa revin cu poze.imediat urmeaza stopuri,spre sfarsitul lunii.

Comment

De ce ti-ai luat boxe asa mici pe spate? :| Cam aceeasi chestie si ptr fata...
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Pentru ca o sa vina urat puternic in portbagaj.atunci se muta compo de pe spate pe fata si nu o sa fie probleme.

Comment

Am facut in sfarsit ce trebuia facut de la inceput.am mutat componenetele pe fata si coaxialele pe spate.ce ziceti?cum a iesit?
              Attached Files

Comment

Ce sa zic....sa schimbi suruburile alea galbene cu unele negre si sa tragi cablul prin interior la twetere....in rest e mult mai ok asa....
                ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Filtrul ala trebuia sa il bagi in interiorul usii iar ptr tweter ori dadeai o gaura finuta sus unde e lipit ptr a trece firul prin usa, ori trebuia sa pozitionezi tweeterul la baza geamului sa nu se vada atata fir pe afara ! In rest..bafta in toate
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Le fac usor ca la cat m-am chinuit azi sa le pun.nu mai desfac fata de usa curand dar o sa trag si firele prin spate.

Comment

• Pentru ce am scris mai sus nu e nevoie sa dai fata de usa jos ! Sus la tweeter se "cracaneaza" putin plasticul , iar in legatura cu filtrul , poti doar desface boxele, il bagi inauntru si apoi montezi boxele!
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Vine mult mai bine acum cu tweeterul mutat.cat despre filtre mie imi plac acolo.o sa revin maine cu o poza mai clara.
                        Attached Files

Comment

• Ma bucur ca ti-am fost util !
                          sigpic

Comment

• Merci mult.astept si alte pareri.asta cu tweeterul a fost buna ca imi place mai mult noua pozitie.

Comment

• Ma faci sa imi iau si eu doua twetere..
                              sigpic

Comment

• Salutare cum e cu ciptuning-u de auzit am auzit ca se simte difereta de la " cer la pamant " dar pe ceas cat arata ca a imbunatatit suta de 13 sec stock !
                                Last edited by valeriuciprian; 14 May 2008, 03:52.
                                : Sofer5: : Surf:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google