nu ma intereseaza puterea data de tobe,vreau ceva sound.
Regina Soselelor
Collapse
X
-
Va spun ce am vazut cu ochisorii mei: toba sport pusa pe Solenza diesel (in primul rand m-a mirat faptul cat e de grea...).
Cu toba sau fara toba, acelasi efect, aproape nici o schimbare de sound. Asta este ce eu am vazut live. La diesel nu cred ca e mare sfar cu toba sport. Poate trebuie ceva dedicat pt diesel si ce a avut asta al meu nu era ce trebuie...nu stiu
Comment
-
uite cum se aud tobele sport pe diesel.de la un coleg de forum,sooki scuza-ma ca iti postez filmulete.el are dci si tobe borla,daca nici asa nu va convingeti atunci......Last edited by crististreulea; 1 November 2007, 13:32.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by Sookyfrumoasa masinutza..sa o stapanesti sanatos
se aud super bine tobele pt un dCi...
merci.u sa ai grija de ea ca arat super.vin si la mine imediat tobele ca sa nu mai zica lumea ca nu se aud bine pe dci.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Va spun ce am vazut cu ochisorii mei: toba sport pusa pe Solenza diesel (in primul rand m-a mirat faptul cat e de grea...).
Cu toba sau fara toba, acelasi efect, aproape nici o schimbare de sound. Asta este ce eu am vazut live. La diesel nu cred ca e mare sfar cu toba sport. Poate trebuie ceva dedicat pt diesel si ce a avut asta al meu nu era ce trebuie...nu stiu
Se aude bine filmuletul,oricum ma indoiesc sa fie exact tobele ce se pun pe benzinare...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by zenitMisto pedalele.
Am citit undeva ca tipul ala de "husa" pt. volan este periculoasa, cica unii ar fi facut accident ca i-a alunecat "husa" pe volan si nu a mai virat cand trebuia. Acum...eu nu stiu cum e fixata a ta. Oricum, atentie mare!
Inelele aeratoarelor le-ai vopsit tu argintii sau asa vine acum Laureatul?
Atentie la Odorizantul ala, ca e belea daca iti curge pe bord, topeste plasticul. Am vazut frumusete de Volvo cu bordul ars de la o kestie d-asta. Mai bine agata-l de aeratoarele centrale, sa stea vertical.
Sa ai multa bafta cu Regina ta si sa ai bani sa-i faci toate poftele!
husa de pe volan am dat-o jos de mult,inelele le-am vopsit la dacia pe nashpa sunt date cu lac degresate si nu se duce vopseaua.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
imediat dupa intalnirea nationala am facut chiptuning si vreau sa zic ca e diferenta ca de la cer la pamant.trage indiferent de turatie.merita toti banii.am lipit si stikerulsigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
a venit folia llumar si ''lautarii'' Ground Zero sunt pe vine zilele asteasigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Originally posted by SUPERCARarata bine cu folia pusa
PS. ce toba finala ai pus si cat ai dat pe ea si de unde ai luato si cam cum se aude fata de aia stock?
nu e toba e doar tips.50 ron cu leduri dar nu le aprind ca nu imi place cum se vede.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment