cand o sa pun wooferul atunci nu ai sa mai zici nimic.dar treaba e ca ala cam costa.
Regina Soselelor
Collapse
X
-
Am facut in sfarsit ce trebuia facut de la inceput.am mutat componenetele pe fata si coaxialele pe spate.ce ziceti?cum a iesit?sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Filtrul ala trebuia sa il bagi in interiorul usii iar ptr tweter ori dadeai o gaura finuta sus unde e lipit ptr a trece firul prin usa, ori trebuia sa pozitionezi tweeterul la baza geamului sa nu se vada atata fir pe afara ! In rest..bafta in toatesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pentru ce am scris mai sus nu e nevoie sa dai fata de usa jos ! Sus la tweeter se "cracaneaza" putin plasticul , iar in legatura cu filtrul , poti doar desface boxele, il bagi inauntru si apoi montezi boxele!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Vine mult mai bine acum cu tweeterul mutat.cat despre filtre mie imi plac acolo.o sa revin maine cu o poza mai clara.Attached Filessigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Salutare cum e cu ciptuning-u de auzit am auzit ca se simte difereta de la " cer la pamant " dar pe ceas cat arata ca a imbunatatit suta de 13 sec stock !Last edited by valeriuciprian; 14 May 2008, 03:52.: Sofer5: : Surf:
Comment
Comment