If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
foooarte curind vine o remapare ECU la mine. de fapt e iminenta.
ma incurca cele 6 zile de concediu ale parintilor si cele 10 zile de concediu ale mele. in septembrie o sa afli daca merita
mie imi place si e mult mai fiabila decat sunt ledurile. la cat de proaste sunt ceasurile de logan tare imi e ca va tine placa si sa vad atunci ca e o caruta de bani un bord nou.
Misto pedalele.
Am citit undeva ca tipul ala de "husa" pt. volan este periculoasa, cica unii ar fi facut accident ca i-a alunecat "husa" pe volan si nu a mai virat cand trebuia. Acum...eu nu stiu cum e fixata a ta. Oricum, atentie mare!
Inelele aeratoarelor le-ai vopsit tu argintii sau asa vine acum Laureatul?
Atentie la Odorizantul ala, ca e belea daca iti curge pe bord, topeste plasticul. Am vazut frumusete de Volvo cu bordul ars de la o kestie d-asta. Mai bine agata-l de aeratoarele centrale, sa stea vertical.
Sa ai multa bafta cu Regina ta si sa ai bani sa-i faci toate poftele!
da....dragutz pana akuma....remapaarea iti da clar puterea si eu vreau sa pun o toba sport dar fiind 1.5 nu stiu ce schimba la sound ma refer....dieselul tot diesel dar as pune numai asa:|
se aude bine toba sport si pe dci dar puterea nu o castigi din toba.
is curios sa aud si io o toba sport(direct flow) pe un diesel...in afar de fum ce scoate?)
sfatul meu e sa nu dai banii degeaba,eventual pt sound renunta la catalizator,intermediara,si cauta o toba speciala pt diesel...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment