Sper sa va placa.Jenti 16,cauciucuri 205/55/16 nokian.Sony GT620U,dif alpine component fata ,sony 3 cai,spate,wofwr JBL...O sa mai completez si cu alte poze.
My Car.1,6 100cp
Collapse
X
-
Incearca sa scoti chestia aia nichelata de sub capota, ca nu da bine deloc cu masina.Trebuie sa fie neagra sau alba,cred ca negru ar da cel mai bine.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Interesanta!
Spor la treaba!!!!!
Comment
-
-
Sal
Mi-a facut-o cineva de la pitesti din fabrica,si din cate o simt eu si in comparatie cu alta masina acelasi model,trage foarte diferit si in rampa si ma ajuta mult.Am zis ca dupa ce schimb si galeria de evacuare(sa o egalizez cu teava de evacuare) si o sa imi pun si un filtru sport,am sa merg la test in Bucuresti.Si atunci am sa vad ce poate.Urmeaza sa fac si plafonul negru cu efect de ploaie ca si capota.Mentionez ca lucrez la dacia service in Brasov si eu fac testele de drum.Sunt coordonator tehnic,fac diagnoza si reparatii la sistemele de injectie diesel,benzina,programari calculatoare,activari functii uch,codari chei...
Comment
Comment