Este normal sa fie mai tare decat una stock, fiecare calut conteaza dar nu cred ca ai 100cp.Cel mai probabil ti-a crescut cuplul un pic mai mult,oricum spor in continuare sa ai parte de multi km fara probleme.
My Car.1,6 100cp
Collapse
X
-
La benzina cuplu este foarte mic fata de diesel de aceia trebuie turatie mai mare si nu se simte cuplu mai mare daca dai doar 4-5 cai.Parerea mea,poate gresesc,dar din cate stiu eu asa e.O sa va spun dupa ce merg la test mai sigur,ala nu minte.Oricum eu sunt multumit.
Cand mi-a facut-o pe a mea ,a facut si un diesel si se simte bine bine,am dat o tura cu ea si e alta viata.Last edited by Seba; 1 December 2008, 01:16.
Comment
-
-
Oricum eu ma bucur ca va place masinuta mea si va multumesc pentru aprecieri si idei,chiar ne putem si ajuta cu una alta,unde sunt mai multi sunt si mai multe idei,pe care unii dintre noi le pot si materializa.Nu?Pun si o poza cu mine si al doilea mijloc de transport.
Nu am facut liniuta daca la asta te refereai.Doar m-am dat cu ea sa vad daca se vede diferenta.
nu mai posta consecutiv. ai 10 minute activat butonul "edit" ca sati poti modifica/completa propriul postLast edited by Seba; 1 December 2008, 01:18.
Comment
-
Arata bine masina, sa o stapanesti sanatos!!!
cu activari si dinalea te ocupi ah???
Comment
-
Originally posted by manu2 View PostMi-a facut-o cineva de la pitesti din fabrica,si din cate o simt eu si in comparatie cu alta masina acelasi model,trage foarte diferit si in rampa si ma ajuta mult.Am zis ca dupa ce schimb si galeria de evacuare(sa o egalizez cu teava de evacuare) si o sa imi pun si un filtru sport,am sa merg la test in Bucuresti.Si atunci am sa vad ce poate.Urmeaza sa fac si plafonul negru cu efect de ploaie ca si capota.Mentionez ca lucrez la dacia service in Brasov si eu fac testele de drum.Sunt coordonator tehnic,fac diagnoza si reparatii la sistemele de injectie diesel,benzina,programari calculatoare,activari functii uch,codari chei...
Incearca sa schimbi si cutia,cu una de 16v,o sa simti diferenta !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Interesant rau autocolantul ala cu efect de picaturi de apa,
Frumoase ambele mijloace de transport, downhill rullz ( am facut ciclism de performanta la dinamo bucuresti, fost trialist, downhill-ist si momentan is bmx-er ) asa ca iti inteleg pasiunea pentru bicla
Sa le stapanesti sanatosLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
-
Cred ca stiu cum e vopsita, am un prieten in germania, vopsitor auto, si m-a invatat cateva chestii, iar asta cu picaturi a fost una din chestiile care mi le-a zis, printre multe alte tampenii de-ale vopsitoriei auto, efecte si etc...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment