If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Saluta.. Sunt nou pe forum si as vrea sa va prezint Golanu meu.. Il am de o luna.. si sper sa se adune cat mai multe fara probleme.. Am facut cateva mici modificari... astept finantari si cateva zile libere sa ma pot ocupa de ea in continuare... Astept pareri si sugesti..:
Ms.. Si voua la fel...Astept sa facem o intalnire la Brasov......Capacele de la boxe nu erau ptr ca leam scos la vopsit..plus ca misepar mai in siguranta boxele cu capace...cine stie cum da cu picioru in ele cand coboara sau urca.
La mai multi km fara probleme, sa ai grija de el, si un sfat fara suparare,punei o terminatie mai larga la toba finala sa poata si el "respira" mai bine.
Ms.. Si voua la fel...Astept sa facem o intalnire la Brasov......Capacele de la boxe nu erau ptr ca leam scos la vopsit..plus ca misepar mai in siguranta boxele cu capace...cine stie cum da cu picioru in ele cand coboara sau urca.
bine zis.am mai postat si eu de o intalnire la brasov.
ce mai ai in plan sa vopsesti in albastru ca deja mi se pare muuult prea mult albastru si nici o alta culoare? iti place chiar asa mult albastru? presupun niste jante albastre ? :P
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
mie nu misepare ca am exagerat cu albastru in comparatie cu altii......mam gandit sa renunt la husele alea de la scaune si sa le imbrac in piele tot albastra..).. si ceasurile vreau sa le fac albastre.....pai nu prea stiu ce culoare sar potrivi cu albastru...si nu, nu am jentile albastre... inca...))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment