inca un mic upgrade...... manere de prestije sa se asorteze cu boxele si aeratoarele si un mio moov 500..urasc cablurile intinse prin masina asa ca am mascat cablul de la gps cat sa putut de bine
Furiosul meu
Collapse
X
-
sa mai reinoim topicul...
Ceas de Boost Raid Hp.momentan indica 0.0 urmand sai fac legatura la turbinasigpic
Comment
-
cum a dat caldura cum am scoso la o fotografie..sigpic
Comment
-
am avut ceva baiate de cap la primu....la al doilea a fost mult mai usor.insa mai am de asteptat sal pun pe cel de boost in actiune...astept furtunul de la samco..daca vrei detali te pot ajuta cu cea mai mare placere..id:bai3zasAttached FilesLast edited by unknown; 25 July 2009, 18:28.sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Originally posted by unknown View Postam avut ceva baiate de cap la primu....la al doilea a fost mult mai usor.insa mai am de asteptat sal pun pe cel de boost in actiune...astept furtunul de la samco..daca vrei detali te pot ajuta cu cea mai mare placere..id:bai3zas
La ce pret ai ajuns cu ele si cu accesorile pentru montaj?
Multumesc.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
ambele ceasuri mau dus undeva la 8 mil...ceasurile au venit deja cu accesori de montaj...singurul pitic care il mai am in cap e furtunu cu care leg ceasu la turbina...vreau sa fie neaparat samco..care urmeaza sa il achizitionez...
acum miam dat seama ca am scris userul gresit.. id e bai3tzas.. scuze bibiLast edited by unknown; 1 August 2009, 17:25.sigpic
Comment
-
Originally posted by unknown View Postambele ceasuri mau dus undeva la 8 mil...ceasurile au venit deja cu accesori de montaj...singurul pitic care il mai am in cap e furtunu cu care leg ceasu la turbina...vreau sa fie neaparat samco..care urmeaza sa il achizitionez...
Si in planul meu este sa montez 6 ceasuri modelul asta- (3 pe stalpul din stanga si 3 pe stalpul din dreapta-presiune turbo, turometru, voltmetru, temperatura ulei, presiune ulei, temperatura apa.)sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
da se pot monta fara probleme la dci si cam la orice logan.. dupa cum scrie in profil si eu am diesel.. si la mine urmeaza 3 pe stalp..temp ulei presiune ulei temp apa....dar cred ca pe stalpul din drapa ar fi cam departe de privirea ta..sigpic
Comment
-
miam facut ceva timp liber si lam pus si la loc...sigpic
Comment
Comment