frumos montaj, ce ai sa faci cand o sa mergi la cei de la dacia pentru revizie? or sa vrea sa-ti puna cele 3 centuri sa iti schimbe suportul ala de boxe
Furiosul meu
Collapse
X
-
Originally posted by unknown View PostSimplu.. nu o sa le dau voie..... o singura centura tre sa puna nu 3..
Originally posted by sharky View PostSalut frum golanu sa il stapanesti sanatos am auzit si eu ca motoaree pe motorina au prob si un coleg de al meu a avut prob cu motorina salut baftasigpic
Comment
-
la itp ce treaba sa aibe? ca nu au chemat toate loganurile la montat a treia centura in 3 puncte. masina oricum are 3 centuri...si nu cred ca e o problema majora incat sa sa nu treci de itp.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Salutare si felicitari pentru modificari! Foarte misto modificarile! Te intrebai la un post anterior daca o sa ai probleme la ITP cu pleoapele, la mine nici nu cred ca le-au observat)! ,asa ca stai linistit in privinta asta ca foarte multe masini au pleoape! Mai nasol este daca iti pui Xenon , acolo e buba ca nu s-a fabricat nici un logan cu Xenon si de asta nu ai voie!(cel putin asa stiam).Stima!sigpic
Comment
-
-
1 2 sau 3 negru am reusit sal scot dar girul spcific prestige nu.... dar imaginativa voi ca ar fi culoarea aia acolo.. astept pareri.. care da mai bine..sigpic
Comment
-
pe prestige sunt gri inchis manerele alea? eu as merge pe a 3-a varianta, desi nu prea da bine la ochi asa cum e facut pe calculator. eu as merge pe un negru mat in locul tau.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment