Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte tare,daca vii duminica la intalnire sa ni-l arati si noua

sigpic

Comment

• marfa ideea arata super! bv!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• marfa,bv tie

Comment

• o ultima achizitie pentru furiosul meu..
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Din poza nu se vede bine, poti sa-mi spui ce fel de ceas(temp apa, pres ulei sau temp ulei)?
            De ce nu ai luat tot cu afisaj ca si celelalte?
            Referitor la schimbator sa stii ca am avut pe masina acum vre-un an unul exact la fel dar mi s-a parut ca este de dimensiuni prea mici si l-am schimbat.
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• Interesant schimbatorul, dar, in timp o sa devina obositor pentru ochi noaptea!
              Am avut si eu ceva de genul, si am renuntat!
              Bafta si numa' bine!
              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• FastFurios.. Ceasu e de temp apa.. in curand o sa vine si adaptorul ptr el ...
                nu am mai luat digitale din motive financiare..cat am dat pe un ceas digital am mai pus un pic si leam luat pe toate 3 modelul silver..daca le luam pe toate digitale investitia sarea de 10 mil si nu suporta buzunaru o asa investitie...dar imi plac si astea..numai ca tre sa le schimb iluminarea..din fabrica vine cu o iluminare galbuie...am gasit becurile necesare dar aveau numai un set...schimbatoru si mie mi sa parut mic la inceput..fiind mult mai mic decat cel stock..

Sibianul:iluminatul inca nu ma deranjea.. dar dupa cum vezi in pozele mai sus iam pus mufa..cand ma sautr ii scot mufa si gata..

pentru cei curiosi si care au in plac asa ceva : montajul care vine la filtru facut la rece..
                Attached Files
                Last edited by unknown; 30 December 2009, 14:45.
                sigpic

Comment

• Sa inteleg ca pentru presiunea ulei adaptorul vine montat in locul filtrului de ulei si dupa aceea se pune filtrul?
                  Pentru temperatura ulei unde se monteaza senzorul?
                  Nu stii senzorii sunt la fel si pentru ceasurile cu afisaj electronic si pentru cele cu ac indicator?
                  Multumesc foarte mult de raspunsurile pe care mi le-ai dat pana acum si de cele pe care sper sa le primesc in continuare.
                  Nu vreau sa intelegi ca te "perii" dar dai un foarte bun exemplu de cum ar trebui sa fie toti forumistii, adica sa ne ajutam intre noi nu sa facem misto unii de altii.
                  Sarbatori fericite!!!
                  Bafta la tuning in 2010!!!
                  sigpicFast&Furious
                  Team CSR
                  Logan Club CLUJ

Comment

• ms ms... adaptorul fiind pentru toate modelele de ceasuri banuiesc ca senzori sunt la fel, m-am uitat pe site la raid si senzori sunt identici numai ceasurile difera..si chiar si senzori de temp apa si temp ulei sunt identici..difera toar substanta care o masoara.. apa..ulei..
                    daca te uiti la pozele de mai sus..senzorul ala mare e pentru presiune ulei.. si mai e unu mic langa ala e pentru temperatura...
                    stai linistit daca am ocazia sa ajut o fac cu cea mai mare placere...
                    Sarbatori Fericite si tie
                    sigpic

Comment

• Te referi la senzorul din dreapta(din care ies 2 firealb si negru) celui galben de presiune ulei?
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• hai ca tiam facut doua poze sa intelegi..
                        cel mare e senzorul de presine cel mic e ce de temp
                        cel mic are doua fire unu e semnalul de la ceas si unu e nulul...are niste papuci mai complicati dar misto la trepidatii sa nu se desprinda
                        cel mare pentru presiune are doua borne tot asa unu pentru semnalul de la ceas si unu e nulul..la cel mare trebuie pus papuci dinaia rotunzi...
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Deci bine am inteles si eu.
                          Multumesc inca o data de rabdarea si amabilitatea de care ai dat dovada.
                          sigpicFast&Furious
                          Team CSR
                          Logan Club CLUJ

Comment

• stai linistit ca berea tot tre sa o dai ..)
                            sigpic

Comment

• Data viitoare cand ne intalnim dau berile cu cea mai mare placere.
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google