Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• penultima poza e mortala
    data viitoare facem un trenulet in 3
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• o mica proba a arcurilor.. http://www.youtube.com/watch?v=EmM1yjinYd8
      sigpic

Comment

• si furiosul se pregateste de?...
        Attached Files
        sigpic

Comment

• schimbatul turbinei?.......sau de alte filete?
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• westgate tiuning ? nu mai mult de 3 spire ca zboara motoru in maracini
            ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• nu..nu e nici "turbina tuning" si nici "wastegate tuning"....o pregatesc pentru o resoftare.. Stage1 sau Stage2 inca nu sunt hotarat astept pareri din partea carora au ambele versiuni..
              sigpic

Comment

• Dungile de cupa au cam imbatranit si mi-a dat prin cap sa le dau jos, singura solutie care am gasit-o prin magazine e asta dar mi-e teama sa nu atace vopseaua..rog pe cei care au mai dat colantele jos de pe masina sa se dea cu parerea sau sa ma indrume spre ceva mai bun...
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Nu stiu daca ataca sau nu vopseaua spray-ul asta, eu am dat colantul de pe plafon si am spalat adezivul ramas cu benzina, nu s-a intamplat nimic si nici prea scump n-am iesit.
                  INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                    Dungile de cupa au cam imbatranit si mi-a dat prin cap sa le dau jos, singura solutie care am gasit-o prin magazine e asta dar mi-e teama sa nu atace vopseaua..rog pe cei care au mai dat colantele jos de pe masina sa se dea cu parerea sau sa ma indrume spre ceva mai bun...
                    corect , la cupa logan nu sunt motorizari dizel.
                    eu le`am scos cu benzina.

Comment

• da-i cu motorina sau benzol unde ramane lipiciul ala de la autocolant, se ia super bine si nu ataca vopseaua !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• la montarea arcurilor am dat aparatorile jos..si la prima spalare am descoperit ceva ingrozitor...aparatoarea a ros vopseaua destul de serios
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Majoritatea care au avut puse aparatore au patit ca tine dupa ce le-au dat jos.

Comment

• dar sa vezi la cei fara aparatori cum arata ) deci esti caz fericit
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Frumoasa masinaplasa in loc de grilace zici?multi km si ai grija sa nu-ti faci prieteni politisti
                              BMX DIN SATU MARE
                              SM 96 ADY

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
                                dar sa vezi la cei fara aparatori cum arata ) deci esti caz fericit
                                da...ajuta intr-un fel si strica in altu..)...prostia a fost ca nu am luat unele de origine...cele care le aveam eu erau universale...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google