Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tipicar cum il stiu
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
      Tipicar cum il stiu
      pai se poate sa nu....

apropo esti maestru la reglat repetitorul cred ca am nimerit cea mai severa statie de itp si nu au fost probleme...la restu peste tot.)
      Last edited by unknown; 3 June 2011, 18:52.
      sigpic

Comment

• work in progress
        Attached Files
        sigpic

Comment

• cum? cum? ascunzi brauleti in spate la plastice? nu-ti recomand! braduletii aia topesc plasticul in timp.
          inainte sa montezi totul la loc, ai rabdare pana deseara sa termin tutorialul, sa vezi si tu una alta in partea aia din spate. n-ai sa crezi cate probleme pot fi
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• braduletii nu iam ascuns in spate doar iam dat deoparte cat am facut poze..
            ia detaliaza aici ce fel de problele pot fi ?
            sigpic

Comment

• vibratii puternice pe drum de piatra sau cand esti putin subturat.
              si eu am izolat exact ca si tine ca sa scap de acele vibratii, de 2 saptamani incerc sa gasesc sursa sunetului.
              mai multe mai tarziu )
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• ai bagat material nu gluma ..bravo ... lucrare facuta ca la carte ...

Comment

• baga si intre aripi... zgomot ai si acolo din cauza la muzica...
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                    cum? cum? ascunzi brauleti in spate la plastice? nu-ti recomand! braduletii aia topesc plasticul in timp.
                    inainte sa montezi totul la loc, ai rabdare pana deseara sa termin tutorialul, sa vezi si tu una alta in partea aia din spate. n-ai sa crezi cate probleme pot fi
                    De vre-un an ma tot chinuie o vibratie pe spate. Am demontat odata tot, am pus la loc fara nici un rezultat. Asa ca acum vre-o 2 saptamani m...

man la felul cum ai spus-o mise parea ca e ceva mult mai grav....eu am acoperit balamalele alea...singura chestie care de care imi pare rau dupa ce am vazut filmuletu tau e ca nu le-am uns inainte sa le astup..
                    sigpic

Comment

• apai daca nu ai joc respectiv cel sunet suparator, nu e nici o problema

Comment

• primul minus pentru stopul cu leduri...fiind prea aproape de folie de la caldura ledului a topit folia....
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• daca esti genu de sofer care sta cu piciorul pe frana tot timpul ))
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• probabil din cauza asta nu-si face resoftarea. mai mult franeaza decat accelereaza :P
                            uite ca toti te sfatuiesc: mai multa blana si mai putina frana!
                            Last edited by crististreulea; 8 June 2011, 22:21.

Comment

• ai tinut preea mult piciorul pe frana
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• el schimba racer cu calcaiu pe acceleratie si calcaiu pe frana... si se plange ca nu ii trage bestia :P
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google