Imi plac stickerele Culori vii
Furiosul meu
Collapse
X
-
-
work in progres...sigpic
Comment
-
Doamne fereste...si eu vreau sa tina nu am spus sa nu . Am intrebat decat ) eu ma gandeam sa pun izolatie daia de parchet dar nu stiu daca incape acolo ca nu am studiat inca o sa vad la vara ce si cum vreau sa izolez si eu toata masina. Imi zici la vara cum se prezinta )
Stalpii,parasolarele etc le lasi asa sau le faci cu negru ? Si plafonul ?Y!M: alexut.style
Comment
-
sper ca l-ai pus sus alubandul cand era cald afara, nu zero grade ca acum 3 zile cand am trecut prin brasov!?!
Si daca tot ai dat jos plafonul, pune fonomin, chiar si 2 straturi, stii bine ca nu vorbesc prostiiLast edited by crististreulea; 19 November 2011, 18:22.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Vai de curu tau daca l-ai pus acu pe vremea asta . Pe bune ! Alubandu se pune vara ....la temperaturi cat mai ridicate ...sa faca contact 100% de acea suprafata .
Are dreptatea pielea . Mai bine ....decat ideea lui ...incearca 1 strat de fonomin ...si 1 strat de burete gofrat . Sper ca stii de care . Din acela de care se baga in Woofere ...in unele portiere . Gen VW , Audi A8 de prin 98 , 99 , Astea stiu sigur ca eu .sigpic
Comment
-
garantez eu ca nu o sa cada..
poze si cu plafonul vopsitAttached Filessigpic
Comment
-
si cand dai cu unghia pe el o sa apara culoarea veche.
evident ca o sa ai grija sa nu dai cu unghia pe plafon, dar cum convingi o gagica sa aiba grija sa nu-si puna picioarele pe plafon?
balalaule, n-ai pus si fonominDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment