Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cacuciucul e intact...de bautut nu bate nimic..de tas nu trage intr-o parte
    poate sa mai agravat un pic ca am mers pe janta pana la cel mai apropiat loc unde sa imi schimb jante
    sigpic

Comment

• ma pui de Shumi...bine ca ai reactionat si nu ai omorat pe nimeni...si stii cum se zice...din greseli se invata...pacat ca tu ai invatat din greseala ta. Bine ca nu ai patit nimic...fieru se indreapta.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• foarte frumoasa masina ta !
        sigpic

Comment

• sa mai "revergoram" topicul
          cum da caldura incepem bibilitul pe la masina si continuam cu izolatul
          Attached Files
          sigpic

Comment

• new photo............
            Attached Files
            sigpic

Comment

• nu stiu cat de mare efect e aluband-ul lipit pe capacul de plastic. sunt curios, e diferenta la sunet?
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• partea cu usa e foarte ok... dar fata de usa nu ii vad rostul sa fie izolata mai ales ca ai inel la difuzoare si stau lipite de el.

oricum buna treaba :P
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                  nu stiu cat de mare efect e aluband-ul lipit pe capacul de plastic. sunt curios, e diferenta la sunet?
                  daca te uitai atent la poza cu golul unde e manerul de deschidere a usi observai ca pe fata de usa nu am pus aluband

mc_alien..ms..
                  sigpic

Comment

• he he he, corect, a dracu pielea pe tine
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• unde vreau eu sa ajug cu izolatul?...fidelitate crescuta al muzicii
                      si sa dispara total sunetul macaralei electrice
                      Last edited by crististreulea; 18 March 2012, 20:34.
                      sigpic

Comment

• dupa cateva tentative esuate cu acel adaptor ce se punea la filtru de ulei si care scapa ulei intr-o veselie am reusit sa`i gasesc loc sondei de temperatura al uleiului, cred ca acolo e locul cel mai bun sau cel putin asa mi-a zis un mecanic de la dacia ca cica acolo ar fi locul lui..
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• direct in baia de ulei, normal, foarte tare
                          deci n-ai fost la un Dorel sa-ti de-a sfaturi

Comment

• Am mai vazut,dar erau pe o flansa intre blocul motor si filtru de ulei,dar acolo temperatura este influentata

Foarte buna pozitionarea
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• pai tocmai flansa aia imi facea probleme cu scapatu de ulei...
                              sigpic

Comment

• Eu la mpi am pus un "T" pe bloc unde era senzorul de fabrica,temperatura e putin cam eronata din cauza caldurii data de galerie.Interesanta treaba ca adaptorul ala chiar eram hotarat sa dau banii pe asa ceva insa acum nu mai sunt asa de sigur.Adaptorul cu probleme e de cumparat sau facut de tine?
                                Attached Files
                                Last edited by Alex_MIU; 24 March 2012, 12:58.
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google