Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cumparat...
    mi-am facut timp de lam montat si i-am facut si o mica proba..
    Attached Files
    sigpic

Comment

• nu te astamparesti nici cum :P lucratura acolo ce ai tu;))

si asa incepe sezonu de mersterit la masina sa inteleg ;))
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• pai nu..cum da caldura tabaram pe masina..
        sigpic

Comment

• azi am trecut la summer mode...
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Banuiesc ca atunci cand ai dat gaura pentru sonda de temperatura ai dat baia de ulei jos nu?
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• gaura aia e din constructie cu tot cu filet gata sa "vari" sonda acolo
              sigpic

Comment

• mai schimba si tu manusile alea vericule!! ;;;)))..multa bafta!!!
                sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• nu nu..au valoare sentimentala..)
                  sigpic

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                    pai tocmai flansa aia imi facea probleme cu scapatu de ulei...
                    La mine nu a mai curs uleiul dupa ce am dat cu banda aia de izolat... Oricum e bine ca ai gasit locul potrivit...
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• posibil...din cate stiu eu(poate ma insel) la motorul diesel uleiul are o presiune mult mai mare si de acolo acele scapari...
                      sigpic

Comment

• summer mode..
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• care-i ciobanul care ti-a vopsit etrierii?
                          vai! ai dci cu discuri pline, ireal! si eu am avut la fel... bagi ceva in ele discuri pline
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• eu sunt ciobanul..))...dc?
                            da si eu visez la discuri ventilate..
                            sigpic

Comment

• ciban e ala care o vopsit si discurile. bine, aia nu e chiar o problema, dar ciobanul a vopsit acele garnituri elastice din cauciuc. vopseaua crapa si transmite crapatura in cauciuc, intra apa, rugineste si esti obligat sa treci pe dicuri ventilate is etrierii aferenti.
                              spune-i ciobanului sa bage rapid 10 flotari si intre timp sa intrei aici #2003 ca sa comanzi urmatoarele:
                              -etrieri de van 160 lei setul
                              -placute de van 105 lei setul
                              - discuri ventilate te descurci. ti-as recomanda Brembo
                              625lei toate componentele, 100lei lichidul de frana si manopera pentru aerisit. ba chiar iti recomand sa schimbi tot lichidul de franare cu unul nou.

la banii tai... e un nimic.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• n`are mha nici pe dracu ..e a 3`a oara cand il vopsesc
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google