Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu vreau sa le fac reclama celor de la daciashop...am facut o comparatie intre una achizitionata de la iei si una din comert diferenta e vizibila cea de la daciashop fiind mai groasa in material..
    Attached Files
    Last edited by unknown; 23 February 2013, 17:54.
    sigpic

Comment

• tot dracul ala e )......nu cred ca reusesti sa o rupi pe jumate,cauciucul e problema
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• pai banuiesc ca si cauciucul e mai bun..
        sigpic

Comment

• Aia s-ar rupe la prima forta cred
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by unknown View Post
            avand prea mult timp liber imi trece tot felu de nebunii prin cap si asta e una..
            as vrea sa mut locu furtunului de admisie de langa far unde e deobicei undeva la spoiler gen cel din poza..pareri pro,contra?
            ai mai realizat asta sau e idee abandon?
            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• e inca in plan pentru viitor..
              sigpic

Comment

• Originally posted by boly76 View Post
                ai mai realizat asta sau e idee abandon?
                am mai studiat problema si admisia de aer rece fara o modificare de soft e cam inutila, deci trebuie facute ambele
                sigpic

Comment

• tu n-ai modificare de soft?
                  Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• ba da...dar trebuie modificare de soft pe partea de admisie in functie de debit
                    sigpic

Comment

• intrebare: cum ti-au intrat scaunele in masina?
                      incap ok?
                      pozitia la volan e in regula? adica scaunul soferului e centrat?

Comment

• cadru e facut de Alex MIU pe sinele de la cele de fabrica eu le-am cumparat "plug and play" sunt exact in aceias pozitie ca cele de fabrica
                        sigpic

Comment

• Aha.
                          Am inteles.

dar distanta intre usa si scaun / scaun consola centrala?
                          e ok? scaunul se misca lipsit de inhibitii pe toata lungimea sinei?
                          sunt foarte curios cum se integreaza modelul asta de scaun in interiorul loganului dpdv dimensiuni. daca mai ai si niste poze sa vad cum arata la maxim spre fata si cu usa/usile inchise?
                          ma tot uit dupa astfel de scaune si din cate vad modelul asta e cel mai accesibil ca pret.
                          mersi mult de tot
                          Last edited by skd_ozenel; 4 March 2013, 12:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pentru poze poti rasfoii topicul daca vrei sa il vezi pe viu te astept la brasov
                            sigpic

Comment

• m-am uitat la poze de mi s-au lungit ochii, dar nu imi dau seama prea bine de ceea ce ma intereseaza.
                              daca e, pot sa iti iau numarul de telefon din anuntul cu centurile si sa te sun vineri sa vad si eu cum arata? oricum am un drum la brasov joi sau vineri.

Comment

• Originally posted by skd_ozenel View Post
                                m-am uitat la poze de mi s-au lungit ochii, dar nu imi dau seama prea bine de ceea ce ma intereseaza.
                                daca e, pot sa iti iau numarul de telefon din anuntul cu centurile si sa te sun vineri sa vad si eu cum arata? oricum am un drum la brasov joi sau vineri.
                                desigur...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google