asa mai venim de acasa.bravo unic.hai si cu lautarii.
Furiosul meu
Collapse
X
-
ce parere aveti?.. merita sami "tatuez" masina cu asa ceva?.. mie mia placut la nebunie...Attached Filessigpic
Comment
-
Poze de ultima generatie......care a fost la Brasov stie unde sunt facuteAttached Files- IMG001.JPG (185.8 KB, 268 views)
- IMG002.JPG (164.9 KB, 245 views)
- IMG003.JPG (194.3 KB, 242 views)
- IMG004.JPG (197.0 KB, 218 views)
- IMG005.JPG (197.4 KB, 205 views)
- IMG006.JPG (178.5 KB, 103 views)
- IMG007.JPG (188.1 KB, 100 views)
- IMG008.JPG (193.3 KB, 155 views)
- IMG009.JPG (178.8 KB, 170 views)
- IMG011.JPG (183.7 KB, 200 views)
sigpic
Comment
-
Sunt facute in parcarea de jos de la Alpin?
Comment
-
tatuajul e legal dar nu-ti recomand. vor ramine urme permanente de la decolorarea vopselei de catre soare. in caz ca vei fi nevoit sa dai jos tatuajul, o sa se vada exact locul unde a fost tatuajul. acel loc nu se decoloreaza deoarece nu ajunge soarele.
外展 de pe capota sa nu le dai jos decit daca o sa fie nevoie sa revopsesti capota, sper sa nu fie vreodata nevoie!
ultima sedinta foto, unde ai facut sedinta? locatia? cerculetele de pe jos, ai contribuit si tu? daca nu, de ce nu?
imi place cum ii sta la albastru cu folie pe geamuri. ce nu inteleg eu, de ce ai table si capace? sint rotile de iarna?
de ce am impresia ca ai numarul strimb la poza 3 din rindul de jos?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Andrei: Pozele sunt facute cateva la Belvedere si cateva in Poiana exact la intrare, in parcarea aia mare
Cristi: o sa renunt la treaba cu tatuaju desi miam dorit mult, cel kanji ramane la locu lui ..cerculete nu am putut face ca erau mai sus baietii cu girofaru... sunt rotile de iarna si nu imi para rau deloc ca le am... miam facut treaba cu ele mau scos din multe chestiLast edited by unknown; 4 January 2008, 13:24.sigpic
Comment
-
Originally posted by unic View PostAndrei: Pozele sunt facute cateva la Belvedere si cateva in Poiana exact la intrare, in parcarea aia mare
Comment
-
Primele mele lecti de photoshop.. astetpt pareri ..Attached Filessigpic
Comment
Comment