Tipicar cum il stiu
Furiosul meu
Collapse
X
-
-
-
work in progresssigpic
Comment
-
cum? cum? ascunzi brauleti in spate la plastice? nu-ti recomand! braduletii aia topesc plasticul in timp.
inainte sa montezi totul la loc, ai rabdare pana deseara sa termin tutorialul, sa vezi si tu una alta in partea aia din spate. n-ai sa crezi cate probleme pot fiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
vibratii puternice pe drum de piatra sau cand esti putin subturat.
si eu am izolat exact ca si tine ca sa scap de acele vibratii, de 2 saptamani incerc sa gasesc sursa sunetului.
mai multe mai tarziu )Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postcum? cum? ascunzi brauleti in spate la plastice? nu-ti recomand! braduletii aia topesc plasticul in timp.
inainte sa montezi totul la loc, ai rabdare pana deseara sa termin tutorialul, sa vezi si tu una alta in partea aia din spate. n-ai sa crezi cate probleme pot fiDe vre-un an ma tot chinuie o vibratie pe spate. Am demontat odata tot, am pus la loc fara nici un rezultat. Asa ca acum vre-o 2 saptamani m...
man la felul cum ai spus-o mise parea ca e ceva mult mai grav....eu am acoperit balamalele alea...singura chestie care de care imi pare rau dupa ce am vazut filmuletu tau e ca nu le-am uns inainte sa le astup..sigpic
Comment
-
primul minus pentru stopul cu leduri...fiind prea aproape de folie de la caldura ledului a topit folia....Attached Filessigpic
Comment
-
probabil din cauza asta nu-si face resoftarea. mai mult franeaza decat accelereaza :P
uite ca toti te sfatuiesc: mai multa blana si mai putina frana!Last edited by crististreulea; 8 June 2011, 22:21.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Comment