Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• apai o sa fie o tiganie crunta ce vrei tu sa faci )
    poti face ceva de genul ala si sa fie frumos masca, sa nu se vada prea tare. vezi poza atasata si iti dai seama ce vreau sa zic.
    ai un deflector de aer, il gauresti si te legi la el. o sa fie in spatele acelui grilaj de plastic, nu o sa fie foarte vizibil.
    dezavantajul e ca o sa aduni mai multa mizerie in filtrul de aer si trebuie sa-l schimbi mamides. eu oricum il schimb la fiecare 5000km
    Attached Files
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• huuuaaaa dujmanilor ca nu am zis nimic de rau ...

mai bine ar arata asa...
      Attached Files
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• totusi sa ramanem cu picioarele pe pamant...e logan nu evo 9
        sigpic

Comment

• cum se numesc jantele de pe masina galbena ..pls stie cineva?

Comment

• intre timp am gasit exact ce am nevoie..
            Attached Files
            sigpic

Comment

• admisia o faci pe parte stanga si evacuarea pe dreapta
              sigpic

Comment

• se poate pune in ambele parti..una sa fie pe admisie si una sa fie falsa....
                nu am dat niciodata bara jos sa vad daca nu cumva e ceva ce impiedica sa treaca furtunu pe acolo..
                sigpic

Comment

• la diesel nu stiu dar la benzina pe partea dreapta e recuperatorul de vapori si pe stanga e liber...

tin sa cred ca la tine e liber in stanga... la unele e pompa de servo electrica acolo...

da capacul de sub bara unde ai acces la proiector si poti sa vezi daca e ceva ...
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• in stanga ai pomapa de servo, iar in dreapta filtru de combustibil
                    sigpic

Comment

• oricum furtunu e flexibil si poate ocoli....
                      sigpic

Comment

• Eu am dat bara jos doar ca sa rezolv zgomotele pe care le auzeam cand mergeam pe drumuri mai denivelate. Am renuntat la suportul de numar,...

pe la minutul 2:10 iti poti face o impresie
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• deci e realizabil..
                          sigpic

Comment

• cum ziceam ca bieleta anticuplu e varza.....am zis sa merg pe ceva sport achizitionata de la daciashop
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• nu este mai "sport". ea se gaseste pe dci PH2 . evident, este mai rezistenta

Comment

• e sport ca o face unic mai "sport" ) la cati caluti are sub capota imi este mila de saraca piesa
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google