Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• silicon sanitar.... nush daca se mai ia nu am incercat.. sper sa reusesc sa fentez rar`ul cu pleoapele alfel te voi anunta cum se dau jos....au 2 ani fara probleme..
    sigpic

Comment

• Originally posted by unknown View Post
      sa mai reinoim topicul...ceas raid hp..ce indica tensiunea.... urmeasa si unu de boost cand vor fi resurse
      scuze daca pun intrebari tampite, dar ce tensiune indica? cea de la baterie sau ? Cat costa asa un ceas (nu de alta dar arata fain) nu deranjeaza la aeroterma sau aeroterma pe el ?

Comment

• nu pui intrebari tampite deloc.... din comoditate nu am tras curent la el de la baterie desi era cel mai bine, m-am legat la instalatia electrica de la bricheta..sincer nush daca incurca cu ceva aeroterma plus ca nu le foloseam deloc pe alea..., nu am ac.. si e setat sa bata pe parbriz si alea din lateral..;).. a si pretul lui a fost 250. am avut muta bataie de cap cu adaptarea lui dar acum am invatat si o sa imi fie mult mai usor la celalant..
        Last edited by unknown; 9 April 2009, 21:31.
        sigpic

Comment

• Cam scumpeanu pt ceva oarecum inutil desi ami place cum arata.

Comment

• ptr mine e util am consum mare si sunt interesat de starea bateriei, daca alteronatorul baga curent destul

scuze pentru dublu post.. pentru cei curiosi sa vada cum functioneaza http://www.youtube.com/watch?v=cFayL...e=channel_page
            Last edited by unknown; 10 April 2009, 19:59. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• din lipsa de ocupatie.. ce mam apucat sa fac... din nevoie de bani il scot si la vanzare..100 ron..doritori sa ma contacteze pe mesenger
              Attached Files
              sigpic

Comment

• dragutza masinuta ..spor la modificari

Comment

• cu criza asta mi-am mai luat un logan.. unu mai mititel ca de criza
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Era mai bine daca era un logan mare si nou pe care sa il conduci km multi fara probleme bafta in continuare!

Comment

• am unu cu care sper sa fac km multi si fara probleme..bafta si tie..
                      sigpic

Comment

• vezi ca sa mearga noua masina trebuie sa aibe rotile pe pamant ...

P.S a fatat masina mare nu`i asa ? )
                        Last edited by NPoWer; 15 April 2009, 20:50.

Comment

• da da..)..cel putin asta mica nu papa bani..:P
                          sigpic

Comment

• poze de weekend
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• nu inteleg ceva. pe care o conduci? pe cea la scara reala sau pe cea la scara mai mica?

oricum, misto amandoua.
                              sigpic

Comment

• pe ambele..:P
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google