Furiosul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pe 15? de ce nu ti-ai luat un set pe 16?

Comment

nu se mai potriveau cauciucurile cu jentile...plus vechea treaba cu talonu
      sigpic

Comment

arata foarte bine

Comment

mumoooos! foarte mumooos! ce mult schimba niste jante aspectul masinii!
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

daca ti-ai pune si niste cauciucuri mailate si mai subtiri ar fi super frumoasa ..... nu ca nu ar fi si acum

Comment

Joni mam gandit si la treaba asta...dar cum noi nu avem drumuri ptr asa ceva...nu ma risc...pai la ce groipi sunt cred ca le fac patrate..
              sigpic

Comment

nu cunosc Brasovul dar in Constanta eu zic ca m-as risca mai ales ca daca te simti bazat si sti ca conduci bine si nu numeri toate gropanele atunci e oki ...

Comment

pai gandestete ca nu mergi numai pe asfalt curat....mai intri si pe vreo stradutza neasfaltata....sau o lashi la intrare si mergi pe jos
                  sigpic

Comment

sincer sa fiu eu nu prea intru pe stadute neasfaltate ..dar ai dreptate ca in brasov sunt si astfelde drumuri ..bine si acum u sti mai bine daca se merita sau nu pentru tine sa iti iei sau nu

Comment

Originally posted by unic
                      New pics with new rims..
                      felicitari pentru noile achizitii,arata mult mai bine acum,si neaparat sa schimbi si anvelopele si ceva mai de calitate Good Year,Dunlop sau Toyo

Comment

iam tras si un filmuletz...
                        Last edited by crististreulea; 2 October 2007, 22:42.
                        sigpic

Comment

ooo imbracaminte volan de la Type-R... ii sta bine. Eu i-as mai vopsi si v-ul ala din fata in albastru, de asemenea si ornamentele (alea care acum sunt negre)... si niste faruri cu mai multe lampi si ar fi TZUTZ... Scria acolo "Va Urma", pai sa urmeze
                          :inlove:

Comment

mumos facut, uite un om caruia ii pasa de forum si de masina lui, a pus si www.loganclub.ro in filulmulet.
                            bravo! pune si tu detalii cum ai facut, ce program ai folosit ca poate poate iti fura si altu ideea
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

cu stergatoare si sticker...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Daca stickerul nu e LoganClub degeaba....naspa
                                Cat ai dat pe stergatoare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google